שאלה:

vejita

New member
שאלה:

למה כשגוהן היא קטן היה לו זנב. אבל לגוטן שהואנראה כמו גוקו בדיוק אין זנב???????? כי שניהם הבנים שלו....

URNFS

New member
שכחו לצייר ../images/Emo3.gif

ברצינות,כבר שאלתי את זה בעבר,אולי הם מורידים את הזנב כבר שהם נולדים כדי למנוע סיבוכים בעתיד (מעין ברית מילה,אבל הפוך
)

Weird Eyal

New member
גם לטראנקס לא ציירו זנב

לא העתידי ולא של ההווה לדעתי פשלה...

שסק לבן

New member
אולי זנב זו תכונה רצסיבית.

כלומר, צריך שגם לאם יהיו גנים של + זנב. אם אין לה, לא יהיה לתינוק זנב. לצ'יצ'י כנראה יש את התכונה הזו, ולכן לגוהאן היה זנב. לבורמה אין.

vejita

New member
לטרנקס לא ציירו זנב בגלל

שהוא נראה יותר כמו בולמה

Brolly

New member
הא? אז...?

אולי יש הסבר יותר פשוט שהם לא היו צריכים את הזנב בגלל שהם חזקים מספיק גם בלי אוזארו, לגוקו ולגוהאן היה זנב כי שניהם הפכו לאוזארו במהלך הסדרה אבל טראנקס וגוטן נהפכו ישר לסופר סאיין, זאת הסיבה ההגיונית שעולה לי לראש...

vejita

New member
זה לא קשור אם הם היו סופר סאיין

יכול להיות שהיה לו אבל הם חטחו לו כשהוא נולד כי אז הם כבר ידעו את התוצעות....... ומי הראשון שהפך לאוזארו מוזהב ומתי??????

Brolly

New member
לא מחשיבים את האוזארו המוזהב

לסדרה בגלל שזה קרה בג'י טי ולא בדי בי זי בדי בי זי רק גוהאן הופך לאוזארו, ובדי בי גוקו הופך לאוזארו ושניהם הפכו לאוזארואים כשהם היו ילדים קטנים מאוד ומאוד חלשים(לעומת מה שהם בעתיד כמובן), לעומת זאת גוטן וטראנקס נולדו חזקים מאוד, כי הם נולדו כבר אחרי שההורים שלהם הצליחו להפוך לסופר סאיינים, אז הקטע של הזנב שבעצם מוביל לאוזארו פשוט קטע שבטח טוריאמה החליט לוותר עליו כי לא היה לו שום ערך בחלק של הסדרה ששניהם נולדו בו

עוד אחת

New member
לאוזארו בהחלט היה ערך:

לא משנה כמה חזק אתה, תמיד כשאתה הופך לאוזארו, העוצמה האנרגטית שלך עולה פי 10. אז אם נגיד לטארנקס וגוטן יש עוצמה אנרגטית 30 מיליון, אז אם הם יהפכו לאוזארו תהיה לנם עוצמה אנרגטית 300 מיליון, והם יוכלו לנצח את אחת הצורות המוקדמות של בוו.

Brolly

New member
מה גורם לך לחשוב שאוזארו ינצח את בו

כאשר סופר סאיין 3 זאת הצורה היחידה שיכלה להתמודד איתו אחד על אחד(כמובן הצורה היחידה ללא מיזוג וכדומה), אה, וגם מיסטיק גוהאן שהם בהרבה יותר חזקים מהאוזארו לפי מה שאני זוכר סופר סאיין עושה אותך חזק פי 70(תקנו אותי אם אני טועה), אז האוזארו זה סתם קוף מגודל וחסר משמעות לעומת הסופר סאיין...

עוד אחת

New member
פי שבעים? לא יכול להיות.

כי אם העוצמה האנרגטית של גוקו כשהוא לא סופר סאיין היא 100 מיליון, אז כסופר סאיין צריכה להיות לו עוצמה אנרגטית של שבעה מיליארד, ואז הוא היה מנצח את בוו בשניה. אבל אנחנו יודעים שזה לא קרה, והיה לו קשה מאוד לנצח את בוו. ולכן נראה לי שאם טראנקס וגוטן היו הופכיל לאוזארו ומגדילים את הוצמה האנרגטית שלהם מ30 ברך ל300 מיליון, אז שניהם ביחד היו יכולים לנצח את הצורות המוקדמות של בוו בלי שום בעיות מיוחדות.

Weird Eyal

New member
בדיוק הריי

האוזרו מעצים את הכוח וככל שאתה יותר חזק זה מעצים יותר יעני לסייאן שהופך לאוזרו יהיה ממש קשה מול סופר סייאן שיהפוך לאוזרו גם בג'יטי גוקו כשהפך מסופר סייאן 3 לאוזרו מוזהב זה היה חובה שיהיה לו זנב כדיי שיוכל להפוך לאוזרו ומשם הייתה הדרך לסופר סייאן 4 אל תשכחו שאוזרו מוזהב זה שלוב החרכי לפניי סופר סייאן 4 אז גוטן וטראנקס נדפקו בעצם ולא היו יכולים לעולם להגיע לרמה הזאת ואגב אני בטוח שכסופר סייאן 3 אם גוקו היה הופך לאוזרו או גוטנקס היה הופך לאוזרו זה היה מעניק לו ייתרון של כוח אבל המהירות שהלם הייתה גרועה ואז בעצם זה לא היה עוזר מול בו

Brolly

New member
אחרי סאגת פריזה אין יותר ספירה של

רמות כח... חוץ מהטורניר העולמי(שהם נתנו מכות חלשות כדי לא להראות את רמת הכח שלהם) וגם מאיפה לך שלבוו אין מעל 7 מיליארד רמת כח? פשוט מאוד, אוזארו זה יותר חלש מסופר סאיין,יותר גדול, יותר איטי ופחות יעיל

למעלה