שאלה

elina002

New member
שאלה

איך קוראים לשיר של כריס אייזיק שהקליפ הוא על חוף הים והוא שם עם עוד בחורה... באנגלית בבקשה... וגם איך רושמים א השם שלו באנגלית...

NoKiA2003

New member
Wicked Game

שיר נהדר, לשיר יש שני קליפים, אחד מתוך הסרט לב פראי והשני עם הדוגמנית Helena Christensen

elina002

New member
תודה ואיך

רושמים את השם של הזמר באנגלית? אני פשוט מחפשת קליפים עם דוגמניות אז עם מישהו מכיר עוד קליפים אז בבקשה... ניסיתי למצוא את top 10 supermodels גם באתר של VH1 וגם בשל MTV ולא יצא לי... יש קליפ אחד של נעמי בשיר של מייקל ג'קסון אבל אני לא זוכרת איך קוראים לזה...

elina002

New member
לא remember the time זה הקליפ ש

הוא כולו במצרים בתוך פירמידה עם אדי מרפי... לקליפ הזה נראה לי קוראים closet משהו כזה...

NoKiA2003

New member
בריממבר דה טיים מופיעה איתו..

הדוגמנית Iman, אישתו של דיוויד בואי

alpha80

New member
נו, אז בכל זאת זכרתי משהו

רק שעשיתי סלט מכל הקליפים שלו...

יש לי עוד קליפים...

הקליפ של גורג' מייקל בעצם שניים : too funky freedom גם לאלטון ג'ון יש קליפ עם קייט מוס שיר שקט משנת 1997 שכחתי את השם.. לכי על i'm too sexsy שיר על דוגמניות..של הצמד הגרמני הקירח שכחתי את שמם .. השיר של גאנז אן רוזס שניים : dont cry november rain אשתו של אקסל באותה תקופה הדוגמנית על הברונטית..וואלה לא זוכרת את השם שלה.. אבל מאוד מוכרת בשנות ה-90.. אממ יש עוד אבל עם דוגמניות יחסית אנונימיות...אז נוותר... מקווה שזה עזר..

elina002

New member
אמממ תודה על העזרה...

כמובן שיש את שני השירים של ג'ורג' מייקל... גם לוויט סטרייפס יצא קליפ שבו קייט מוס מככבת אהה לא זוכרת את השם... אני אנסה למצוא את השם של הבחורה בקליפים של גאנס אן רוסז... אין שיר יותר שנוא עלי מאשר i'm too sexy...

elina002

New member
אההה השיר של אלטון ג'ון שבו קייט מו

ס משתתפת זה the way to look tonight?

למעלה