שאלה....

omer9998

New member
שאלה....

אני רוצה לפתוח אוסף של דגמי מכוניות....יש הצעות למישהו איפה אפשר לקנות אותם??

dan the man

New member
ואם כבר אתה מתחיל אוסף

של דגמי מוכניות יש לי 2 דגמי מכוניות בגדלים של 1:24 ו1:25 אז אם אתה צריך או מכיר מישהו שצריך כאלה דגמים תיצור איתי קשר

itzm

New member
שלום עומר

שמי איציק אני אוסף דגמי מכוניות כבר כמה שנים ! איזה גודל אתה רוצה לאסוף ? בן כמה אתה ? והכי חשוב כמה כסף יש לך להשקיע על התחביב הדי יקר הזה !? לפרטים נוספים יש את האתר הבית שלנו oToToY מקווה שתתחיל והכול היה טוב !!

omer9998

New member
שלום איציק וdan the man

שמי עומר אני בן 14 וגר בישוב קהילתי 20 דקות מזרחה מכפ"ס בשם נירית... יש לי כבר דגם אחד ואני ממש ממש ממש ממש אוהב מכוניות (בעיקר יוקרה) יש לי דגם של לנד רובר אין לי מושג מה הגודל ואין לי מושג איזה דגם של לנד רובר זה כי קנינו אותו כשהייתי די קטן וזרקנו את האריזה.... אני לא מבין כל כך בכל דגמי המכוניות...ובכל הגדלים אני יודע שיעני 1:24 אומר שכל סנטיממטר בדגם שווה ל24 סנטימטרים במכונית האמיתית... אשמח מאוד אם תסבירו לי דברים ותתנו לי מחירים של דגמים.. תודה מראש (]{-_-}[) -עומר-

omer9998

New member
סורי על ההצקה

הדגם שיש לי הוא של לנד רובר פרילנדר בגודל 1:24

dan the man

New member
אני לא אספן.....

לפחות לא של דגמי מכוניות.... אני בתחום של איסוף שטרות ומטבעות אבל יש ברשותי 2 דגמי מכוניות בגדלים 1:24 ו1:25 שקיבלתי לפני כמה שנים אחת של מכונית פרארי והשניה של פורד... אני מנסה להחליף או למכור אותם כבר הרבה זמן כי חבל שהם סתם עומדים אצלי כשמישהו אחר צריך אותם בשביל האוסף שלו

למעלה