שאלה

Adrienne

New member
שאלה

ברשותי הדיסקים של האמ אס די אן של מייקרוסופט, האם עדיף להתקין אותם או שפשוט אפשר להשתמש באתר? האם השימוש בדיסקים יותר נוח? מה עדיף יותר? תודה

Adrienne

New member
שאלה

מישו יודע איך אפשר לעשות טבלאות בסי שארפ?

gilad g

New member
שיקול שלך

האם יותר נוח לך לקרוא את הדוקומנטציה מהאינטרנט או מהמחשב שלך? קח בחשבון שהזמן טעינה באינטרנט הוא איטי יותר, אבל לעומת זאת, באינטרנט המידע יותר מעודכן (זה לא קריטי יותר מידי - הדוקומנטציה לא משתנה הרבה).

Adrienne

New member
אמממ

זה די פשוט למען האמת יש לי מסד נתונים ואני רוצה לקרוא ממנו נתונים ולרשום אותם בטבלה שורה שורה נגיד במסד יש 3 רשומות של שם וכתובת אז בטבלה יוצג אבי | רחוב 1 ברוך | רחוב 2 חיים | רחוב 3

Adrienne

New member
הנה דוגמית של הטבלה שאני רוצה

מן הסתם לא אותם טורים והכל אבל משו בסגנון הזה

gilad g

New member
לפקד שאתה מחפש קוראים DataGrid

אתה יכול לקשר אותו ל-DataSet או DataTable, שבהם נמצאים הנתונים ממש.

Adrienne

New member
הצלחתי :)

אמממ יש לי עוד שאלה אחרי שאני יוצר את הטבלה בתוך הדאטאגריד, כשאשר אני לוחץ על תא מסוים בטבלה הוא פותח לי אותו לשינויים, עשיתי לו שלא יוכל לשנות כלום אבל מה שקורה זה שהוא יוצר לי תיבת טקסט כזאת בתוך התא שאי אפשר לשנות בה כלום... מה שאני צריך זה שברגע שילחצו על תא מסוים הוא פשוט "ידגיש" שורה שלמה... בדיוק כמו כשלוחצים על ההדרים של השורות... האם זה אפשרי לעשות את זה?

Adrienne

New member
משרשר שאלותי

אממ האם מישהו יכול להפנות אותי למאמר כלשהו שדרכו אני יכול להבין איך לכתוב ולשנות מידע ממסד נתונים של אקסס? תודה רבה

gilad g

New member
אתה מתכוון דרך קוד?

העבודה עם אקסס מתבצעת באותו אופן כמו עבודה מול כל מסד נתונים אחר.

Adrienne

New member
כן, אני מתכוון דרך הקוד...

ואיך עושים את זה עם מסד נתונים אחר? תודה

למעלה