שאלה: יש פה אנשים שכאילו, גם בקטע של לאסוף תמונות, פוסטרים?
M michalas New member 30/6/04 #2 היי היי היי ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני ג'וסי!! לא אתתת!!!!! אוףף! ידעתי שאני צריכה לפתוח משתמש חדש בשם ג'וסי סליחה על התוקפנות אממ אממ... בכיתה ז' אספתי תמונות וכאלה עכשיו לא... רגע, ורק כדי שתביני שאני נחמדה <וזה באמת מכל הלב>
היי היי היי ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני ג'וסי!! לא אתתת!!!!! אוףף! ידעתי שאני צריכה לפתוח משתמש חדש בשם ג'וסי סליחה על התוקפנות אממ אממ... בכיתה ז' אספתי תמונות וכאלה עכשיו לא... רגע, ורק כדי שתביני שאני נחמדה <וזה באמת מכל הלב>
J josie1986 New member 30/6/04 #4 מותק... אני ג'וזי לא יודעת ממתי... שתביני כמה זמן, ואני ככה בכל מקום. יש בערך מיליון משתמשים בשם הזה, עד שהצלחתי למצוא כינוי.
מותק... אני ג'וזי לא יודעת ממתי... שתביני כמה זמן, ואני ככה בכל מקום. יש בערך מיליון משתמשים בשם הזה, עד שהצלחתי למצוא כינוי.
N N 1 F 8 R 2 New member 30/6/04 #3 יש לי 3500 ומשו תמונות שלהם שניה אני יגיד תמס' המדויק 3,630 תמונות במחשב...
J josie1986 New member 30/6/04 #5 התכוונתי תמונות מוחשיות... פשוט, אני הייתי חולה חולה חולה עליהם בחטיבה ועשיתי סדר בחדר ומצאתי כל מיני פוסטרים, תמונות, וכו'.. אז חשבתי שאולי מישהו מפה אוסף דברים כאלה...
התכוונתי תמונות מוחשיות... פשוט, אני הייתי חולה חולה חולה עליהם בחטיבה ועשיתי סדר בחדר ומצאתי כל מיני פוסטרים, תמונות, וכו'.. אז חשבתי שאולי מישהו מפה אוסף דברים כאלה...