שאלה מישהו זוכר איך קוראים לתוכנית הזו?
Y Yuske New member 29/6/04 #3 אממממ התמונה השנייה ממש מוכרת לי! התמונה הראשונה לא מעלה בי כלום וסתם שאלה, למה הכינוי שלך בצבע מגניבי כזה? (לא שאני נגד סתם לידע כללי)
אממממ התמונה השנייה ממש מוכרת לי! התמונה הראשונה לא מעלה בי כלום וסתם שאלה, למה הכינוי שלך בצבע מגניבי כזה? (לא שאני נגד סתם לידע כללי)
ל ל א ק י New member 1/7/04 #9 מומחים בפורום - מומחים בפורום הם אנשים שכינויים צבוע באדום \ בורדו \ סגול. הם מומחים בנושא הפורום, או שיש להם זכויות יתר בפורום [מנהל לשעבר, לדוג´]. כדי להיות מומחה פורום פנו למנהל הפורום. למומחי פורום אין כלים נוספים מאשר לגולשים אחרים.
מומחים בפורום - מומחים בפורום הם אנשים שכינויים צבוע באדום \ בורדו \ סגול. הם מומחים בנושא הפורום, או שיש להם זכויות יתר בפורום [מנהל לשעבר, לדוג´]. כדי להיות מומחה פורום פנו למנהל הפורום. למומחי פורום אין כלים נוספים מאשר לגולשים אחרים.
M Moonshadow New member 29/6/04 #4 אני מכירה את זה מספר היה לי ספר בשם "הבית של הזחל" שהופיע בו הזחל הכתום והפיה שקראו לה אביגיל. לא ידעתי שהיתה גם תכנית טלויזיה...
אני מכירה את זה מספר היה לי ספר בשם "הבית של הזחל" שהופיע בו הזחל הכתום והפיה שקראו לה אביגיל. לא ידעתי שהיתה גם תכנית טלויזיה...