שאלה..

שאלה..

אני מאד מתחברת לרוחות וכל הדברים האלה..מעשי כישוף (גותים)...!! אני רוצה אבל לדעת אם סיאנס קיים באמת?...כי אבא שלי אמר לי שכן ושהוא עשה..אבל אני לא ממש מאמינה לו..!!

Flame

New member
המממ... ../images/Emo9.gif

שנים שלא הייתי פה..(טוף.. אולי שנה
)ואני רואה שכל "הוותיקים" אינם, אז סתם קפצתי לבדוק איך הולך כאן מהלך העניינים
... וכתשובה לשאלתך, אכן קיים סיאנס, בדיוק כמו שהטלפון קיים
... סיאנס היא פשוט עוד דרך באמצעותה ניתן לתקשר.. כמובן שהיא לא מומלצת בעיניי
.. במיוחד לא עבור אלה שלא כל כך מבינים בזה, סיאנס כרוך בסכנות מסוימות ובדרך כלל עלול לסכן בני נוער יותר מאנשים מבוגרים
, לדוגמא: קרעים בהילה..שבכדי לתקנם דרוש טיפול אנרגטי וכו'..
.. הממ... שבת שלום של אור ואהבה
..

dont bug me

New member
קרעים בהילה?

אתה חושב שבגלל שעשיתי סיאנס (מספר פעמים...) אז ההילה שלי פגומה? יכול להיות שבגלל הסיאנס יש לי "מזל רע"? איך יודעים בוודאות? מי שרואה הילות יכול לבדוק לי? אפשר לתקן את זה? :) סליחה על כל השאלות אבל אף פעם לא שמעתי שסיאנס יכול לעשות בעיות עם ההילה והאנרגיות של מי שעושה את הסיאנס... אבל זה באמת נשמע הגיוני.... אתה יכול להרחיב בבקשה? תודה :)

Flame

New member
שלום ../images/Emo13.gif.. אני בת ../images/Emo9.gif..

אז, אני לא יודעת אם אכן נוצרו קרעים בהילה שלך כתוצאה מעשיית סיאנס.. ראוי לציין שקרעים בהילה נוצרים גם בעקבות סיבות אחרות כמו דוגמת האלכוהוליזם..
, הקרעים יוצרים בריחת אנרגיות שעלולה לגרום לחולי וכו'.. בקשר ל"מזל רע".. חחח
.. אני לא מאמינה במונחים "רע ו"טוב" וגם לא ב"מזל"
.. מכאן נובע שאני בהחלט לא מאמינה בצירוף "מזל רע"..
החיים הם מה שאת עושה אותם..
.. ה"מזל" (כביכול) שלך מבוסס על הבחירות שאת עושה לפני ובמהלך החיים שלך כאן בכוכב הבחירה החופשית
.. את יכולה לפנות למרפא שעוסק בהילינג אנרגטי ולהתיעץ בו
! קרעים תמיד ניתן לאחות
.. ואת ממש לא צריכה לבקש סליחה! סקרנות היא שם המשחק ואם יש לי התשובות אני אהיה מאושרת לתת לך אותן
.. המון אור ואהבה.. אני מקווה שתרגישי טוב
..

Flame

New member
חחחח... שמחה לחזור ../images/Emo13.gif

ברחתי למנוחה.... נחתי ועכשיו אני שוב מרגישה בסדר
! שוש.. התגעגעתי!!

dont bug me

New member
האמת אני מרגישה טוב

שאלתי מתוך סקרנות... אבל תודה רבה על התשובות... אם הבנתי נכון אז כל דבר שהוא לא טוב לגוף או לנפש (מחלה, סמים, פחדים, דכאון וכו...) גורם לירידה באנרגיות כתוצטאה מבריכת אנרגיות... אז אם סיאנס משפיע על הבן אדם בצורה קיצונית (פחדים, הזיות, חלומות מפחדים וכל מיני כאלה..) רק אז זה יכול לגרום לבעיות...אבל אם הבן אדם לא מתרגש מהסיאנס ומקבל את זה כדבר טבעי וגיוני אז זה לא יכול לגרום כל נזק... הבנתי נכון??

למעלה