שאלה

ד ו ב י ר

New member
שאלה

ב"ה שלום 1) אני יודע לתכנת ב ++C ועכשיו אני רוצה ללמוד NET. השאלה שלי היא, אם אני אתקין את Visual .Net אצלי, מה יקרה לכל הפרוייקטים שלי שעשיתי ב 6 ++VC ? אני מדבר בעיקר על פרוייקטים שהם console, שהם בעיקר תרגילים מ ++C? בנוסף יש לי פרוייקט גדול בשפת C, אז מה יקרה איתו? 2) אם יש לכם כמה טיפים לפני שאני מתחיל ללמוד, אני אשמח לשמוע תודה רבה מראש

OnTheRoad

New member
אין בעיה

בעיקרון לdot net יש פרוסס שונה לעיבוד אפליקציות .net כך שאתה יכול לדוג' להריץ קובץ asp וaspx על אותו שרת וכל דף יפעל ע"י פרוסס אחר. אני עובד גם עם vs6 וגם עם vs7 באותו מחשב ואין לי בעיה

OnTheRoad

New member
חוץ מזה

שהקימפול ב.net הוא לmsil ובc++ וvb זה קיפול לקובץ הרצה

ד ו ב י ר

New member
יש לי עוד כמה שאלות

1) לפי מה שאמרת, אפשר להתקין את 6 ++VC וגם את Visual .NET על אותו מחשב וזה לא יעשה בעיות. האם זה נכון? (כי עד כמה שאני זוכר, אם יש גירסא ישנה של סביבת פיתוח, אז תכנת ההתקנה מבקשת להסיר אותה) 2) האם אני יכול לעשות תרגילים ב ++C (תכניות console) וזה ירוץ רגיל? (הסיבה שאני שואל היא, שאתה אומר שזה מתקמפל ל msil ולא לקובץ הרצה) 3) אם אין קובץ הרצה, איך ניתן להריץ את התכנית באופן עצמאי (בלי תלות בסביבת הפיתוח), ומה יקרה אם אני ארצה להפעיל משהו על מחשב אחר? תודה רבה מראש

gilad g

New member
תגובות

1) כן. 2) כן. ב-Visual Studio .NET אפשר לכתוב ב-++C הישנה והטובה. 3) יש קובץ הרצה.

ד ו ב י ר

New member
עוד שאלה אחרונה לסיכום

אני עובד עם חבר שלי על פרוייקט בשפת C, (בעיקר אני כותב עכשיו איזה static library) , ולצורך כך אני משתמש ב 6 ++VC. השאלה שלי היא, אם אני אשדרג ל Visual .NET, ואמחק את 6 ++VC, האם הוא יוכל לפתוח ב 6 ++VC שלו, את הפרוייקט שאני אכתוב ב Visual .NET? (במילים אחרות האם אצלי קובץ ה workspace ישאר עם סיומת dsw. והאם הוא יוכל לפתוח את ה workspace שאני אעבוד עליו ב NET. , אם 6 ++VC אצלו? תודה רבה מראש

gilad g

New member
הגיוני שכן

אבל אני לא ממש בטוח... יש רק דרך אחת לבדוק, והיא לנסות לטעות קבצי dsw ב-vs.net, לא?

למעלה