שאלה

Evil Beast

New member
שאלה

האם יש סדרות כלשהן שמתאבקים הביאו הופעת אורח? ואני לא מדבר על דברים כמו רוק מתארח אצל קונאן.. אני מתכוון כמו ברט הארט בסימפסונס(בעונה ה9.. שזה משהו כמו שנת 1998)

hirshfe

New member
יש לא מעט

פעם פורסם פע לינק, באדיבותו של יאיר אם אינני טועה בכל מקרה מהראש ובמהירות טריפל אייץ היה בדרו קארי סטיב אוסטין בנאש בריגדס הוגאן באי טיים וספינת האהבה בוקר טי וסקוט סטיינר במכושפות גולדברג וקוייו נאש בספינת אהבה 2 ויש עוד המונים

HendrixLostSon

New member
דווקא הפרק שודר לא מזמן

בביפ - חודש בערך, והודעתי על זה בפורום.. הוא שיחק מתאבק שמפרסם את buzz beer שמייצר דרו. היה נחמד לגמרי..

Guy Schlesnar

New member
וקווין נאש בניקי

ביג שואו,טריש,ג'ריקו ועוד כמה הופיעו לא מזמן במאד טיוי. וינס בסטריפרלה. יש המון.

Guy Schlesnar

New member
אה אה ונזכרתי בעוד אחד

שון מייקלס היה באיזה תוכנית. כל מה שאני זוכר זה שהוא היה בסירה,אז אני אניח שהוא היה במשמר המפרץ.

IdaNowinski

New member
זה היה בפסיפיק בלו

וויידר, סאליבן , באנדי, הוגאן ופלייר נדמה לי היו במשמר המפרץ לא ממש זוכר

גם

והוא גם היה ב"פסיפיק בלו", כנ"ל HHH. ב"בייווץ'" היה גם פרק מיוחד עם כוכבי WCW - פלייר, ויידר, מאצ'ו, הוגאן, קווין סאליבן, ג'ימי הארט. צ'יינה הייתה ב"מפגשים מהסוג האישי" פעמיים.

pufpuf

New member
עוד כמה

הרוק ושמרוק במופע שנות ה 70 בושוואקרז באריזה משפחתית אוסטין באמריקס מוסט וונטנד :/ סתם.

RVD אביב

New member
רגע אתם מדברים רק על סדרות? כנסו

אני אישית ראיתי את כל הסדרות שהופיעו בהודעה הראשונה... דרו קארי שHHH הופיע (בתור הסופרסטאר הטמבל) אוסטין בנאש בריג'ס, מכושפות אני רואה תמיד ואני זוכר את הפרק ההוא... היה טונדו טאג בין סטיינר לבין פיבי ופייפר אם אני לא טועה זה היה בימים העליזים של הWCW בקיצור אני מעלה פה שאלה אחרת... אני זוכר שבאתר הגרמני ממנו אני מביא את הלינקים (לפעמים הוא מעלה יותר מהר) אז אני זוכר שראיתי שם את כל הסרטים שבהם הופיעו מתאבקים... אין לכם מושג איך שהרשימה ארוכה... רק הוגאן תופס שם חצי דף... אבל זה ידוע כבר, בקיצור אני עכשיו יתחיל לחרוש את האתר וימצא את זה...

RVD אביב

New member
שאלה...

העלתי עכשיו הודעה שהשקעתי בה קצת זמן בהעתק הדבק ברשימה של חצי מהמתאבקים שהופיעו בסרטים ובאיזה סרט ועכשיו אני רואה שהיא נמחקה.... למה??

למעלה