שאלה

נטעים

New member
שאלה

האם יש סיבה שאתן יותר אוהבות לעבוד עם RFM של המרשלג מאשר גקסון?? כי ההבדל במחיר הוא משמעותי ורציתי לדעת אם זה רק עינין של הרגל או סיבה שונה

net the jet

New member
אני לא ניסיתי מעולם עם הג'קסון

אבל לפי מה שהבנתי יותר קשה לפסל איתו.

yeya

New member
מהניסיון הקצר שלי עם הג'קסון

הוא מקבל הרבה יותר סדקים, אם את מפסלת איתו (אני לא משתמשת בCMC) אז הדמוית די מתקווצצ'ות והוא נורא דביק מה שאומר שחייבים להשתמש במלא קורנפלור

shtuzit

New member
אני עובדת הרבה עם ג'קסון אבל רק

לציפוי לעוגה.ההמלצות שלי הם: לא מיועד לצביעה רצינית.רק לציפוי לבן או בהיר.במיוחד עכשיו כשחם זה סיוט מתמשך לנסות להגיע לצבע מיוחד או עז. מצריך הרבה שימוש בקורנפלור.לכן,כדי לא לשנות לבצק את הטעם לעבד אותו כמה שצריך וזהו.(חיזוק לטענה הראשונה לגבי הצבע) לעבוד מהר!להכין את העוגה לציפוי מראש.לא לשכוח לצפות בקרם ולנקות את המישטח לפני הרידוד.כל שניה קובעת.לרדד,לצפות,לחתוך שוליים,להחליק קצת עם היד וזהו.לתת לעוגה לנוח.נראה לי ששימוש בצובטן לא ילך(לא ניסיתי). עבודה בחדר ממוזג מקלה קצת על העבודה,אבל רק קצת.ללא מיזוג זה בכלל לא אפשרי. מסקנה-שווה להחזיק גם ג'קסון בבית ולהשתמש כשאפשר.

shtuzit

New member
לפיסול הוא בכלל לא מתאים.הוא רך מדי

לגבי ציפוי אני מציעה לך לקנות ולהתנסות.נוחות שווה המון זמן.ללוש בצק לצבע המתאים לוקח המון זמן.כאשר אני עושה זאת עם הג'קסון צריך להשתמש בהמממון קונפלור(שמשנה את הטעם)ועובדים בהפסקות.נותנים לבצק "להתקרר" קצת וממשיכים.הוא דביק מאוד. ועוד משהו ששכחתי מקודם:רצוי לרדד לעובי עבה יותר מהרגיל לציפוי העוגה.הוא מאוד רך לכן נמתח בקלות בזמן ההעברה לעוגה,מה שגורם לסדקים קטנים על פני העוגה.

לינצי

New member
הבצק הוא קשה לעבודה הוא דביק מאוד

וחבל על הזמן שמבזבזים על כך וחוץ מזה הוא לא זול משמעותית מהמרשלג 1 ק"ג עולה 22.50 והמרשלג עולה בסביבות ה- 24 לק"ג זה מה שאני שילמתי

שנהבית1

New member
הי ראומה

איפה יש 4 ק"ג ב-60 שקלים??? הכי זול שמצאתי היה 67 שקלים של המרשלג במר קייק היה מבצע נדמה לי לשבוע ולפני כן היה עולה 75 שקלים בי

ראומה1

New member
יש לך שתי אפשרויות

או לקנות במר קייק שאצלו עד סוף יולי זה ימכר ב= 60 ש"ח או אצל סוידאן בצ'ק פוסט שם זה נמכר כל השנה במחיר הזה

למעלה