שאלה....

omer landau

New member
שאלה....

יש אפשרות למחוק את השדה תעופה הזה???? ואיך תודה רבה

omer landau

New member
אני לא בטוח שזאת הסיבה אבל

כל המסלולים פרט ל 30 לא פועלים לי הפקחים לא מפנים אותי אליהם הכוונה למשחק לא ברשת ןזה ממש מעצבן אני שונא את 30 ויש לי 2004 ורק 30 פועל לי בנתבג וניסיתי לשנות את זה ב AFCAD וזה עדיין לא פועל אז נראה לי שזאת בעיה עם השדה תעופה המקורי או משהו כי הורדתי נתבג חדש והם מתנגשים איכשהו מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה?

omer landau

New member
אז איך??????????

איך משחקים ברשת ב2004 ?? אבל לא עם מיקרופון בלי צורך לדבר יש כזאת אפשרות??? ולא בשרת של מיקרוסופט? מישהו יכול להמליץ לי על אתרים והבנתי שיש דרך להפעיל את שאר המסלולים בנתבג אצלי רק מסלול 30 פועל בכל עונות השנה וברוחות מכל כיוון זה ממש מעצבן וניסיתי בAFCAD וזה לא פועל מסלול 30 יבש בקושי יש טקסי אני אוהב לטוס טיסות בינלאומיות מישראל מנתבג זה כיףאבל נמאס לי ממסלול 30 אז כבר התחלתי במשהו חדש מטוס קטן של ארקיע או ישראייר משדה דב לעובדה ומעובדה 767 או 747 של אל על למקומות אחרים חחחחח כבר כמה חודשים לא שיחקתי רציני במשחק אני רוצה לחזור לזה

תשובה...

תראה, הרשת VATSIM קיימת, אבל שם אתה כן תצטרך לדבר עם פקח עם מיקרופון והכל(אלא אם תעדיף לכתוב לו בטקסט), אבל חשוב להדגיש כי וואטסים זה לא שרת של אמריקאס ארמי, אם אתה רוצה לטוס בוואטסים אתה צריך לדעת לטוס לפחות ברמה הבסיסית, להכיר את המרחב האווירי, להכיר את חוקי התעופה הבסיסים, לדעת לבצע נהלי SID או\ו STAR, ועוד, משום בוואטסים, באמת מדמים את המציאות בצורה הטובה ביותר, ככה שאם אתה רוצה סתם להתחבר ולא לעשות שום דבר כמו שצריך רד מוואטסים... וידוע לי שאפשר להפעיל את שאר המסלולים באמצעות ה-AFCAD(לא יודע איך).

shlomikm

New member
אפשר לנחות בכל המסלולים!!!

פשוט תוריד את התיקון של נתב"ג מכאן: AFCAD2 for Tel Aviv/Ben Gurion, Israel (LLBG) default FS9 Scenery. Rwy 12 and 26 for Landing and Departure. Inkl Tower Viewpoint, Cargo, mil Apron and GA Parking. והקישור: http://www.avsim.com/ - פשוט להקיש בשדה חיפוש את המילים:Tel Aviv, Ben Gurion

omer landau

New member
על זה דיברתי

ושמתי אותו בתקייה של אדון סינרי בתקייה של הסינרי וזה לא פועל

omer landau

New member
גם את זה עשיתי

ואז התקנתי את מה שהורדתי מאבסים וזה עדיין לא פועל מישהו יכול להגיד לי בדיוק איך להתקין את זה?? תודה עם שדות אחרים זה פעל פה משום מה לא

למעלה