שאלה..

שאלה..

מישהו שם פה לפני כמה זמן קישור לאתר שמראה איזה כמות אוכל לתת כל כמה זמן לגוזל בגילאים מסוימים.. אני צריכה את זה דחוף... הכנתי לתוכון הקטן דייסה מענבים, בזיליקום, שומשום, גרעינים לתוכונים ו50% + מים... הוא אכל את זה אבל נתתי לו 1.2 מיליליטר... אני חושבת שזה קצת יותר מדיי... תוכלו לומר לי כמה לתת לו וכמה פעמים ביום? דחוווף!!!

בבקשה זה באמת דחוף!!

אם אני לא אדע באיזה תדירות ובאיזה כמויות להאכיל אותו אני עלולה לתת לו יותר מדיי וזה יפגע בו! בבקשה תאמרו לי כמה לתת!!!

מישהו???

הוא ימות! נו בבקשה תעזרו לי! אני לא מבינה בזה אני צריכה שתגידו לי כמה אוכל צריך לתת וכמה פעמים ביום?? לתוכון בן חודש וקצת... ????????????????????????????????????????????????????????????????????

אם אני...

אם אני רק שמה את המזרק לייד המקור שלו והוא לוקח לבד וסוגר את המקור כשהוא לא רוצה יותר אז אני יכולה כל כמה שעות לתת לו קצת עד שהוא יגיד שהוא לא רוצה? או שזה יהיה יותר מדיי??

איך את מכינה את הדייסה ומאיזה גיל .

התחלת הוצאת אותו מבית ההטלה אשמח אם תעני לי

אז ככה...

פשוט טחנתי(בבלנדר) קצת פירות וירקות, את התערובת גרעינים לתוכים, שומשום, שיבולת שועל בזיליקום וכו'...עם הרבה מים... ו.. הגוזל יצא מהקן לבד והארנבת תקפה אותו(ראה שרשור למטה"ארנבת מטורפת") עכשיו, הוא אוכל לבד מהמזרק וכשנמאס לו הוא סוגר את הפה ואז אני מפסיקה להאכיל.. השאלה האם זה בסדר אם אחת לכמה שעות (3-4 פעמים ביום) אני אבוא ואתן לו לאכול עד שהוא מפסיק לבד או שזה יהיה יותר מדיי אוכל?(זה יוצא בסביבות המיליליטר פלוס כל פעם)...

talkk

New member
תריצי חיפוש מתקדם בפורום עם המילה

גמילה, או תזונה או האכלת תוכים, אני יודעת מה, משו שהיה שם בהודעה שאת זוכתר, או שסביר להניח הופיע באותה הודעה, אולי אפילו המילה 'קישור' או משו כזה... תעשי טווח תאריכים שאת חושבת שהיה את זה, ותלחצי על חפש. בהצלחה! טל

למעלה