שאלה

חופית 4

New member
בוקר טוב

שלום לכל הבנות. אני לפני הפריה אתמול הזריקו לי את הצרטוטיאד ומונוגון. היום היתי בבית חולים עשיתי אולטרסאונד והבציות גדלו ל22 מ"מ אני צריכה להגיע מחר לבדיקת דם ואולטרסאונד . למה בדיקת דם? ומתי בערך נעשית השאיבה לדעתכם? אשמח לקבל תשובה. חופית.

עינת ב6

New member
אהמ... מנסה...

הי חמודה... אם אני לא טועה בבדיקת הדם בודקים את האסטרדיול ורמות הפרוגסטרון כי הם מראות על המצב של הזקיקים - כמה עוד יש להם לגדול ומתי הזמן הכי טוב לבצע שאיבה...
אני לא יודעת מה עובי הרירית שלך אבל נשמע לי שהשאיבה תהיה ממש בזמן הקרוב... ואם הצטרוטייד הוא כמו כוריגון אז תוך 36 ש' בערת מהזמן שהוא ניתן תתבצע שאיבה!
המון המון בהצלחה חמודה...
שיהיה יבול יפה ,פורה ומפרה...
ותעדכני עם בא לך!

בדיקת דם

בבדיקת דם בודקים E2 שזה אסטרדיול ופרוגסטרון. אלה שני הורמונים שבאמצעות הערכים שלהם הרופאים יכולים לקבוע ביתר דיוק מה המצב, האם הזקיקים והגוף מוכנים לשאיבה. כעיקרון כל זקיק בשל "תורם" 150-200 יחידות (ישנות) לE2. כלומר אם יש לך 10 זקיקים בגודל 16-22 אז הE2 יהיה לפחות לפחות 1500 (בדרך כלל עם לקיחת הורמונים זה יותר). הפרוגסטרון צריך להיות נמוך מ-6 לפני ביוץ ומתחיל לעלות לקראת הביוץ, אבל מכיון שאת תקחת צטרוטייד הם מנסים למנוע ביוץ טבעי. בהצלחה בשאיבה!!

חופית 4

New member
שאלה

אזה מהזריקות צריך לשמור בקירור? לי ניראה רק את המונוגון. אני צודקת? תודה חופית 4

שווערצה

New member
לא. את טועה

את המנוגון לא צריך לשמור בקירור גם לא את הגונל, הכוריגון, הצטרוטייד, הפיוריגון והמטרודין כן צריך לשמור בקירור: פרגניל (תחליף הכוריגון החדש) ודקפפטיל האחיות בקופת חולים והרוקחות מאוד מקפידות לתת הוראות ברורות בנושא וזה גם כתוב על כל קופסא בבירור קח שקשה לפספס

רונית 251

New member
דקא

אם אני מזריקה דקא מיד כשהוא יוצא מהמקרר זה גרוע או שזה תקין? כי אני רואה פה שכולן מפשירות אותו קודם. מה ההנחיות של האחיות? מעולם לא שאלתי כי הזרקתי גונל לבד ועכשיו שהוסיפו לי דקא אני פשוט עושה אותו הדבר

חופית 4

New member
שאלה

שלום לכל הבנות החמודות: אני התחלתי טיפול הפריה כרגע אני לפני שאיבה. אני נורא מפחדת מהתהליך הבנתי שזה נעשה בהרדמה כללית. לאחר מכן אפשר לחזור לעבוד או שצריך לנוח כמה ימים? אשמח לקבל תשובה מבנות שעברו כבר תתהליך . אשמח אם יספרו לי בקצרה איך זה נעשה? תודה חופית 4.

ל א ו

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לא לפחד, ומומלץ להשתמש בטיפות רסקיו להרגעה. לפני תהליך השאיבה תתבקשי להיות בצום של 12 שעות (לא לאכול אוכל סיני לפני כי כל הלילה תתהפכי בגלל הצימאון-מניסיון). תגיעי לבית החולים עם המשלוח של בעלך שהוכן מבעוד מועד
, תחתמי על טופס הסכמה ותלכי לישון ותאמיני לי שכשמעירים אותך את מתעצבנת כי זו כזאת שינה טובה בייחוד אם היא באה אחרי לילה בלי שינה בגלל ההתרגשות. מומלץ לבוא בלי תכשיטים,בלי איפור וללכת עם תחתונים אדומות במשך כמה ימים בשביל הצ'אקרות. שיהיה בהצלחה! שכחתי משהו

דנה121

New member
ככה ממליצים. בלי איפור

אולי כדי שלא יימרח לך בהרדמה...האמת שבכל פרוצדורה רפואית שכרוכה בהרדמה אומרים לבוא בלי איפור ובלי תכשיטים. לנושא האיפור, באמת אין לי מושג למה. אולי מישהי תתן לך כאן תשובה יותר מלומדת.

siroko

New member
חשוב לרופא ולמרדים להשגיח על

כל שינוי בצבע העור. אם חלילה יש בעיה בהרדמה כמו, חמצן או כל דבר אחר, זה מתבטא בין השאר גם בצבע העור. לכן גם אומרים שאסור לבוא עם לק על הציפורניים. כי אם יש מצב לא תקין באמצע ההרדמה, לפעמים הציפורניים נעשות כחולות - ואם יש לאק - אז לא רואים. זה כמובן - רק לבטחון !!!

בוליקי

New member
חופית

מומלץ לנוח ביום של השאיבה וביום של ההחזרה, ואפילו יום נוסף אחרי כל פעולה (סה"כ ארבעה ימים). האמת שאני נחתי ביום השאיבה, יום אחר כך עבדתי מהבית, וביום של ההחזרה ניסיתי לעבוד מהבית, אבל בסוף הגעתי למשרד ועבדתי עד מאוחר מאד באותו ערב
. אני חושבת שהתשובה הנכונה (וזה גם מה שאמרו לי בבית החולים) תלויה באיך שאת מרגישה, בלי להגיע לשום קיצוניות (כלומר לא לשכב בלי תנועה שבועיים ולא להרים בלוקים בריצה לקומה שלישית
)

פינקי33

New member
איום ונורא, זה אומר שלהפריה אני

אצטרך להגיע רעבה, צמאה ולא מטופחת?????

ר ע נ נ ה

New member
אותי לא יתפסו בלי גלוס!

להכנס לחדר ניתוח בלי תכשיטים זה ברור וידוע לגביי האיפור נשמע לי קצת תמוהה... אולי נכון שלא צריך להפריז באיפור כבד למקרה שיימרח (או למקרה שהביציות ייבהלו
) ואגב אצלי בין החברות כולן יודעות שגם ביציאה מחדר ניתוח הליפ גלוס נשאר מנצנץ, זה חשוב לי וזה כיף ואין שום סיבה שלא!

בוליקי

New member
../images/Emo68.gifאני הייתי מאופרת ועם לק

לני הכניסה לחדר ניתוח בעלי הוריד לי (כדי שלא ימרח לי) לק רק מאצבע אחת, וברגע שהגעתי הביתה הכל חזר למקומו בשלום. הייתי מאופרת, אמנם לא כמו השמנה מהמופע של דרו קארי, אבל איילינר ומסקרה מעולם לא הזיקו לאיש. להיפך.

חופית 4

New member
שאלה

בוקר טוב לכולם. היתי הבוקר בבית חולים בבדיקת אולטרסאונד. ויש זקיק אחד ממש גדול בגוגל של 26 מ"מ והשאר בין 15-16 מ"מ התיעצתי עם הרופא והוא אמר שאמשיך עם המונוגון ומחר לקבל שוב את הצרטוטיאד. מתי לדעתכם תהיה השאיבה? הוא חשב בכלל שיום חמישי תתבצע השאיבה אך זה לא מספיק אז נידחה. אשמח אם תעזרו לי תודה חופית 4.

למעלה