שאלה

עוזיג

New member
שאלה

סתם מתוך התעניינות. אם מי נהנתם לטייל יותר בחו"ל-ישראלים או חבר'ה ממדינות אחרות? למישהו יש סיפור מעניין בקשר לזה?

ashmash

New member
חבר'ה ממדינות אחרות

לא יודע מה לגבי השאר, אבל כאשר אני בארץ, אני מעדיף לא לשמוע מה קורה בישראל, לא לשמוע עברית ולהתנתק מהתרבות. (אלא אם אני מטייל עם חברים/חברה, אבל זה לא אותו דבר)

מדינות אחרות..

נסעתי כדי לפגוש אנשים, מקומיים או מטיילים.וסיפורים?.. אין סוף :) בין הישראלים נתפסתי לפעמים כסנובית, אבל זה לא ממש הפריע לי, זה רק חיזק את התחושה שלא להיצמד אל מי שלא פתוח לקבל אחרים.

עוזיג

New member
ממש נהנתי...

אני מאוד מסכים איתך.בתחילת הטיול שלי עוד הסתובבתי רק עם ישראלים אבל מהר מאוד הבנתי שהרבה יותר נחמד להכיר אנשים אחרים.בברזיל לדוגמא הייתי באכסניה אחת שבה הייתי הישראלי היחידי והיו שם חבר'ה ממש מכל העולם:אוסטרליה,אנגליה,שבדיה,קנדה,גרמניה,ניו זילנד,אירלנד,הולנד,בלגיה ואפילו בחור מארה"ב שהוא אירני במקור והיה ממש כיף.דווקא עם חבר'ה לא ישראליפ הרגשתי יותר חופשי.

sela v

New member
לא חושב שזה ממש משנה

ישראלי, הודי, גרמני, איטלקי או אמריקאי. אפשר למצא בדרך אנשים נחמדים ואנשים לא נחמדים, למרות שבאמת קורץ לנסות ולהתחבר עם אנשים שונים והרי לזה בעצם יצאנו לא כדי להשאר בתוכנו.

maz

New member
אני יותר נהניתי עם ישראלים

יש כמובן חריגים - בנפאל טיילתי קצת עם בחור סקוטי (והבנתי את האנגלית שלו!!!) ובפרו הכרנו בחור ברזילאי חמוד. אבל בכללי - היה לי יותר קל למצוא שפה משותפת עם ישראלים. כמובן שמצאתי לי את הישראלים שהם יותר בראש שלי והתרחקתי מהאחרים.

jeshu

New member
ישראלים מה שיקרה בכל קבוצה של אנשים שמבדילים את עצמם מהסביבה - על ידי שפה וכו' הוא שהקבוצה תהיה סגורה בפני המון התנסויות ואנשים אחרים.התשובה היא פשוט לטייל עם אנשים נחמדים ומעניינים בלי קשר לדת,גזע מין לאום ואזרחות.חוץ מזה יש מספיק ישראלים פה.זו גם חוויה מאוד מיוחדת להתנתק מעט מישראל.

למעלה