שאלה

liron881

New member
שאלה

עשיתי בדיקות דם ויצא שכמעט יש לי סכרת ועכשיו אני ממש מפחדת לאכול כל מיני דברים כי הבדיקות היו ממש לא טובות... אז רציתי לשאול אם אפשר לאכול שניצל רגיל של טבעול????

Timewalker

New member
מה זאת אומרת כמעט?

מה זאת אומרת כמעט? או שיש או שאין (אולי צריכים לעשות עוד בדיקות - נוגדנים ו/או העמסת סוכר). אם יש אז הסבירות היא לסוכרת נעורים (TYPE1) בגלל גילך הצעיר. עפ"י ניסיוני, גם כשידוע שיש סוכרת מותר לאכול הכל, רק צריך להיות מודע להשלכות ואיך לטפל בתוצאות. ידע הוא כוח. אני ממליץ לדבר עם רופא לפני שמחליטים אם ואיך לשנות הרגלים. אגב, רופא המתמחה בסוכרת תמיד ישלח גם לדיטאנית אם אכן מדובר בסוכרת.

liron881

New member
עשיתי בדיקת העמסת סוכר

והתוצאות לא היו טובות עוד שבוע אני צריכה לעשות עוד בדיקה ואז אני בדיוק מה יש לי....

amitp

New member
שושן

תסתכלי בכרטיסאישי...

היום זה לא אומר../images/Emo8.gif

you can never know מה גם שהסתכלתי אחרי ששלחתי
האם שולחים אנשים להעמסה כדרך לשלילת סוכרת? פעם ראשונה שאני שומעת את המונח העמסה שלא בהקשר של הריון.

amitp

New member
כן, למיטב ידיעתי צריך לעשות בדיקת

העמסת סוכר, במיוחד במקרים שהם בתחום האפור.

evgeniy2

New member
אפשר..

אפשר לאכול שניצל של טבעול. אבל לא ממש הרבה 1 אולי. גם אני אוכל רק תבאול כי אני שונא בשר.

seeyou

New member
לא מומלץ בכלל מתוגנים

בדרך כלל מפחדים מדברים לא ידועים רצוי לגשת לתזונאית-לא רק להמלצות של אחרים מסיבה פשוטה כול גוף פועל בצורה אחרת תבנה לעצמך רישום של מה אתה אוכל בכול היום ...במשך שבוע---כולל כמויות! אתה מועד למחלה ככול שתקדים ותשמור על תזונה נכונה כך יטיב איתך יוסי

נראה לי שלסוכרתיים עדיף לאכול את

הנקנקיות שך טבעול, ולא את השניצל של טבעול, יש בהן הרבה פחות פחממות (כנראה בגלל שהשניצל מכיל פרורי לחם).

למעלה