שאלה!!!

Dark Amy

New member
שאלה!!!

בשיטוטיי באתר ליריקס מצאתי את זה: וואו והדאלה שלי - זה לא שיר של הבלאק אייד פיז? או שהוא במקור של באסטד? או שבאסטד חידשו? או מה זה? ולמישהו יש את הגרסה של באסטד?

devil lady

New member
באסטד חידשו! תתעדכנו...

where is the love של בלאק אייד פיס חודש ע"י היחידים, השווים, החד פעמיים!!! באסטד!!!! וזה סוף העדכון להיום...

Dark Amy

New member
למישהו יש את החידוש?

אהה ותודה על מבזק החדשות

OCֹJB

New member
אסור לדבר על הורדות?

ממ לא ידעתי... טוב אז אני לא ממש אגיד משהו.... יש איזושהי תוכנה אחת... הגיוני שיש לך אותה... אז.. אם תחפשי BUSTED- WHERE IS THE LOVE תמצאי שם משהו... תעשי איתו משהו.. והיהיה לך משהו !!!! משהו מאד מאד שווה שאני מאד אוהבת ת'גירסה הזאת שלו! מקווה שהבנת... לא סיבכתי יותר מידי.... חחח... טוב תהני! =]

13 u S t 3 D

New member
ממממממ זה מוזר

לחדש שיר שיצא לפניי חודשיים ככה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אהבתי את הגירסא של באסטד זה לא פלצני כמו של הבלאק איי פיז הם יותר צוחקים על זה אני חושבת...חחחחחחחחחח לי שי את זה ... [email protected]

SShiRaS

New member
קאבר שווה

חחחחחחחח הקטעים הכי קורעים LEND ME SOME SUGAR!! I AM YOUR NEIGHBOUR ו Matt: Where's the love james? James: I dunno Charlie: Where's the thruth James? James: I dunno וג'יימס עושה את זה הכי קורע! חחחחח

blink me1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ניקרעתי רק מלקרוא את זה!! יואואו אני רצה להוריד עכשיו[[=

fight star

New member
חחחחחחחח גם אני נקרעתי!!!

כל פעם שאני שומעת את זה אני מתחילה לצחוק בהיסטריה וההורים שלי כזה: דניאל מה קורה איתך? אז אני אומרת להם שהשיר מצחיק ו... אההם.. לא נראה לי הם ממש מאמינים לי שאני צוחקת בגלל השיר... אבל זה כן! ומאיפה הi am your neighbour? זה מוכר לי ואני לא מצליחה לקלוט מאיפהההה! והקטע עם מעט וג'יימס ממש הורגגגג

OCֹJB

New member
חחח דווקא תמיד קל למצוא את זה...

אין לי זיכרון אז אין לי את זה במחשב שלי.. אבל יש את זה במחשבים של כל חברות שלי בזכותי =] חחחחח... יו אילו גם הקטעים שאני הכי אוהבת! טחחח!! ג'ימסי! יווווווו כפרות עילו איזה מאמי הוא כזה מסכן.. I DOUNO! בוני שלי כמעט מתחיל לבכות שםםםם!!! אהאהאה חולה עליו!

למעלה