שאלה

OFIRB9

New member
נו טוב....פרק 13, עם כבר שמתי אותו

אז על תקראו וזהו פרק 13 הסתובבות בטירה האפלה "מה קרה?" נארו התעורר, הוא הרגיש כאבים חזקים בכל הגוף, כאילו נפל ממקום גבוה, לידו היו מאמימון וטרוור, עוד מעולפים "הפנדמון?" הוא קרא, אין תשובה, הוא גישש את דרכו בחושך, עד שהגיע למאמימון "קומי!" הוא ניער אותה עד שפקחה את עינייה, בסופו של דבר העיניים שלו התרגלו לחושך והוא ראה שהם נמצאים בחדר חשוך ומטונף, האור היחיד היה מעט מכיוון דלת שהובילה למסדרון "איפה אנחנו? איפה מאיה?" מאמימון צפצפה "אני לא יודע, אבל אני בטוח שזה לא היה בתכנון" אמר נארו "ומה איתו?" היא הצביעה על טרוור "הוא עוד לא התעורר" אמר נארו מביט בטרוור ומשתדל לגרום לו להראות כמה שיותר מגוחך "אוף נו קום כבר!" מאמימון קפצה על טרוור הישן לנארו דווקא התאים שטרוור ימשיך לישון, אבל הוא התעורר תוך כמה שניות התיישב ושיפשף את עיניו "למה אני לא רואה?" הוא בהה באויר לפניו, נארו עמד שם, ושתק "עוד מעט תראה, פשוט יש חושך" אמרה מאמימון "איפה אנחנו?" "בטירה של דרקוויצ'מון!" צווחה מאמימון כשקלטה סוף סוף איפה היא "יופי, עכשיו אני גם לא שומע כלום" אמר טרוור בכעס "רגע, מי זה לפניי?" הוא בהה בנארו "אה...אתה" "בוקר טוב" נראו חרחר "הטירה של דרקוויצ'מון! המבוך הענק שאיש מעולם לא יצא ממנו!" אמרה מאמימון בפחד "הוא נמצא רחוק מהר השליח בארץ האש!" "נו, אז בוא נמצא את האחרים ונתחפף" אמר טרוור "אבל איש לא יצא ממנו חי!" אמרה שוב מאמימון "אני לא חושב שאי פעם נכנסו לכאן אנשים" הוא אמר "כן, טוב...לא! התכוונתי ש...אוף!" היא השתתקה "בואו פשוט נלך באחת הדרכים ונראה עם ניתקל במישהו" אמר טרוור ופנה ליציאה "מי אמר שאתה מחליט?" נארו תקף אותו "יש לך רעיון יותר טוב!?" "כן!" נארו הצביע על הקיר "תראה, מפה!" "יש שישה חדרים, אנחנו בטח באחד מהם" "אני לא מפגר אני יודע את זה!!!" מאמימון נאנחה "זה שוב מתחיל..." "שים לב טמבל אולי תלמד משהו!" אמר נארו וסרק את המפה "על תקרא לי טמבל!" "אנחנו בחדר עם מסדרון מתפצל, הנה החדר הזה" הוא הצביע על החדר הימני הצפוני "הפניה הימנית מתפצלת או פונה שמאלה?" טרוור הביט מחוץ לדלת "פונה שמאלה" "אז אנחנו פה, פשוט נמשיך בפינה ונגיע ליציאה תוך כמה דקות" נארו יצא מהדלת בחיוך מרוצה, טרוור יצא אחריו בזעם, מאמימון נשארה לרגע בחדר, והביטה במפה, בעיקר בחדר השמאלי הדרומי, שגם ממנו יצא מסדרון מתפצל עם פניה שמאלה בסוף המסדרון הימני. "מה? מי זה שם?" טקאני התעוררה והביטה לכל הכיוונים בחושך "קומי כבר אנחנו צריכים ללכת" אמר לה קול מלפנים "סנקמון?" טקאני מלמלה "אין זמן, צריך למצוא את השאר!" "אה..." היא נאנחה "הפנדמון" הפנדמון עמד מולה "צריך למצוא את נארו" "מה זה?" היא שאלה מביטה סביב "הטירה האפלה" הוא אמר "זה היה צפוי..." היא נאנחה "צריך למצוא את נארו!" הפנדמון אמר שוב וקפץ לכיוון הדלת "חכה לי!" היא רצה אחריו, אבל נעצרה מיד, הוא עמד במסדרון בלי לזוז "הפנדמון?" היא התקרבה אליו "על תזוזי!" הוא צעק "מה? אוי!" היא הביטה קדימה, ריחף שם יצור גזי מוזר עם פרצוף שלד וגלימה אדומה מאחור, והוא ריחף והביט לכיוונה באכזריות "יצור אופל" אמר הפנדמון "הוא לא רואה ולא שומע, אבל הוא חש בתנודות של תזוזות חדות, על תזוזי" טקאני קפאה במקום מרוב פחד, והיצור הביט לכל הכיוונים מחפש ומרחרח "קרן אדומה!" הפנדמון שלח קרן מהירה וריסק את הגולגולת של היצור, היא נפלה והוא ריפף ללא ראש, אחרי כמה שניות התנדף באויר "איייחס" צעקה טקאני "בטח יש פה עוד כאלה!" "נכון מאוד" אמר הפנדמון "לכן צריך למצוא את נארו מהר!" הוא המשיך לרוץ "היי חכה!" היא קראה ורצה אחריו

niena

New member
לא שמת את שתים עשרה גם...

כי יש במאמרים רק עד 11.

OFIRB9

New member
כן שמתי את 12, ראיתי בארכיון

זה הפרק שהם עולים על הרכבת ואזילמון רודף אחרייהם, הפרק נגמר כשהם עוברים דרך השער, תכתבי "פרק" בחלון למעלה וזה ימצע לך -פרק 12
-

niena

New member
אה, נכון....

פרק יפה! שניהם! מתי פרק 14 יגיע?

OFIRB9

New member
לא רחוק היום

את הפרק ה13 הכנסתי למחשב תוך חצי שעה! זה שיא יו נואו, אבל אני צריכה לכתוב עוד...

למעלה