שאלה...

שאלה...

אני בהתלבטות.. עוד לשושה חודשים אני מתגיסת לצבא לתפקיד שהוא די קרבי משמע אני יצרך להוריד את הפירסים.. נראה לכם שאפשר לשים קיפר בטראגוס ולנסות להסתיר את זה? כי אם לא אני יהיה חיבת להוריד אותו וזה יהיה עצוב כל כך

אולי

ברבל קטן וישר עם סוגרים שקופים או סוגרים שתצבעי אותן בלק בצבע עור - מט אבל אני לא ממליצה לך שום דבר ביתי... רק עגיל פירסינג אמיתי ואולי לא ישימו לב אם זה יהיה העגיל היחיד שיהיה לך. אני עדיין שוברת את הראש מה לעשות עם הדאית'.

ממש ממש ממש

מסכימה איתך להתראות אינדסטריאל נזם לובים ועגילים לגבה ודאית' עתידיים...

חח

מזל שאת הקעקוע אי אפשר להוריד. אוף בא לי לבכות כשאני חושבת על להוריד את הטראגוס ובכלל לא לעשות את האנדר שתיכננתי כל כך הרבה זמן. איזה ייאוש...

shpluck

New member
טראגוס אי אפשר

להתסיר בעיקר שאת עם שיער אסוף... מה את הולכת לעשות? סחוס מוחם כמעט ולרא נסתם אז אל תהיהי מבואסת מידי. אבל עגילים מוסתרים לא רואים :)

בטוח?

אני חושבת שהוא יחלים לגמרי עד הגיוס.. הוא כבר נראה בריא למדיי.. אבל לא יצא לי להוצי אאת העגיל או משהו או לפתוח ולכן נראה לי כאילו הוא יסתם בשניה אני יפתח את זה.

shpluck

New member
סחוס מוחלם לגמרי

נוטה לא להסתם לגמרי לרוב אחרי שמוציאים ת'עגיל-להצתמצם כן. אבל עזבי שטויות,התגייסות-שלב טבעי בחיי הישראלי, תורידי ת'עגילים. אחרי השיחרור אם עדיין תרצי תוכלי לחורר אותו מחדש. :)

למעלה