שאלה...

שאלה...

למישהו יש נתונים על המכירות של אלניס של האלבום החדש-שעדין לא קניתי, וזה ממש קשה להסתובב כל היום עם האשמה-רק שתדעו. אני חייב להגיע לגן שמואל מתישהו אבל אין לי זמן...וגם אם האלבום מאכזב (תגובה לשאלה שנמצאת שתי שאלות מתחתי), מבחינתי רק לדעת שאלניס עומדת שם מאחורי המיקרופון זה מרגש וכיף...ובטח ובטח עם השירים שם טובים :). אז אל תתבאסו.. תגידו עוד משהו. בטאוור רקורדס הוא עולה 80 (אמרו לי. הייתי קונה אם הייתי שם, נשבע!). מישהו פה קנה את זה ביותר זול (ואני לא פונה לאיילתים שבנינו. אוכל את הלב).

infatuation

New member
אפשר לשאול מאיפה אתה?

כי אם אתה צריך לנסוע לגן שמואל לקנות את הדיסק זה אומר שאתה גר קרוב אליי.. וליוסי שלנו כמובן
ולא כ"כ הבנתי מה בדיוק אתה שואל? ואל תדאג סלחנו לך יש כאן עוד הרבה שעוד לא קנו את הדיסק עקב מחירו המוגזם... אני אישית קיבלתי אותו מתנה, אחרת נראה לי שבאמת הייתי מחכה שהמחיר ירד...

או קי...

אני גר באחד הקיבוצים באיזור חדרה...עין-שמר-ברקאי-מענית-מצר. מבואות עירון מכירה? שאלתי אם מישהו יודע כמה הדיסק מכר. בישראל ובחו"ל.

infatuation

New member
אני לומדת שם... בי"ב

איזו כיתה אתה?? והייתי עונה לך אבל אני לא יודעת, אבל אחד החבר'ה כאן יודעים ובטח כבר יענו לך..

infatuation

New member
ארז זה יא?

אני אף פעם לא יודעת את השמות של השכבות... תשאל את כולם אני פשוט סנילית! וכן אני באלון מן הסתם... מסיימים עוד מעט!!!!!

חחחח

נו..מה אני אעשה..יש לנו ילדים בשכה שאיך אומרים..שיהיו בריאים (לא שאני מתנשא או משהו). אני רק אומר תודה שאני לא באורן (י"א) :)

למעלה