שאלה:

Hammerfall

New member
שאלה:

מה עדיף? קבוצה עם אנשים שאתה מכירים כבר ויודעים מי הם ומה הם וכל זה, אתם אולי לא חברים בלב או בנפש אבל אתם מכירים או קבוצה של חברים בלב ובנפש, חברים כבר המון המון זמן וכל זה או קבוצה של אנשים שרק נפגשו, אנשים שאין להם מושג מי כל אחד ולא מכירים אחד את השני ב(תסלחו על הגסות)שיט? אני פשוט סתם תוהה....

iguessgrampy

New member
בגדול, תלוי ברמת המשחק של האנשים

וברצון שלהם להשתפר. כרגע בקבוצה שאני משחק בה האנשים נראים כלא רציניים ולא שואפים להשתפר, למה אני לא מוצא קבוצה אחרת? בשבילי קבוצה אידיאלית (במקרה והחברים הם כפי שהם) היא קבוצה שמורכבת גם מחברים מוכרים וגם מזרים- שוב, כשיוצאים מנקודת הנחה שכולם משחקים טוב ומחפשים להשתפר. בכל מקרה כשמשחקים עם זרים באופן די טבעי חברויות נוצרות ואז....כבר לא זרים.

סנדרין

New member
אני משחקת עם קבוצת חברים טובים.

החסרון היחיד הוא מאגר גדול מדי של בדיחות פרטיות... היתרונות המרכזיים: אין בעיה לתאם דברים מחוץ למשחק, מכירים את הדמויות היטב, ובעיקר - לא מתביישים לשחק את הדמויות.

DDN

New member
שתי הקבוצות המוצלחות האחרונות שלי

היו כשהתחלתי לשחק עם אנשים יחסית זרים לחלוטין שהכרתי דרך האינטרנט. לא ידעתי מי הם מה הם ולמה. חלקם, לקח לי זמן להסתדר איתם. כעיקרון? תמיד נחמד לראות גישות של אנשים חדשים למשחק. (כשחושבים על זה, ארבעת הקבוצות האחרונות שלי היו אנשים חדשים שמצאנו פה ושם)

זרים-זרים-זרים!

א. זאת דרך נהדרת להכיר אנשים חדשים. ב. זאת דרך נהדרת שאנשים חדשים יכירו אותך, בלי לדעת שאתה חסר כל שמץ של שפיות, כי אתה נורא נחמד (מה, ניסיון אישי?!) ג. זאת דרך נהדרת לשחק דברים שמעולם לא חשבת שתוכל לשחק. פשוט כי ליד אנשים חדשים יש לבנאדם יותר... חופש, אפשר לומר. חוצמזה, אם חברים טובים משחקים ואחד מהם הוא שחקן (סליחה על הגסות, הפעם מצידי) מחורבן, קצת קשה להעיף אותו מהקבוצה מסיבות מובנות. ולשחק עם חברים זה גם נחמד, אבל רק כאלה שהכרת אותם בקבוצת מ"ת כזרים-זרים-זרים לחלוטין קודם לכן

DDN

New member
ממממ, אחרי שנזכרתי בכמה

אנשים "זרים" שפגשתי למשחק, הייתי רוצה לשנות את התשובה שלי
יש טירוף שגם אני לא יכול לעמוד בפניו.

M a n K i n d

New member
ההודעה של THE FLASH נמחקה

כי כללה אאוטינג של גולשת בפורום. נא להקפיד להימנע מחשיפת פרטים חסויים בפורום. והבהרה - פרטים שנמצאים בכרטיס האישי של משתמש אינם חסויים! מי שרשם את שמו האמיתי בכרטיס, שלא יתפלא שיקראו לו בו. זה לא נחשב אאוטינג.

Hammerfall

New member
רק רוצה לציין...

למרות שבעבר הייתי דווקא בעד הקטע של האאוטינג, לאחר מספר שיחות עם חברי פורומים ועם אנשים בכלל הגעתי למסקנה שאכן עדיף שלא. במפגשי פורום אני אפילו יותר מבעד לקרוא אחד לשני בשמות האמיתיים, הרי אתה בעצם נמצא בחברת האדם האמיתי וכל זה אבל בפורום עצמו, אני מעדיפה שכל אחד ישאר בדמות הוורטואלית שלו ותחת הכינוי הווירטואלי שלו...

The Flash

New member
אופס?

סורי....אבל האמת היא שלא חשפתי פרטי מגורים או מספר טלפון או משהו כזה אז אני לא מבין את הבעיה...אבל שיהיה

M a n K i n d

New member
חשפת שם אמיתי של גולשת

שאינו מופיע בכרטיס שלה - זה אאוטינג. השם שלה לא ידוע לכל חברי הפורום וזכותה לשמור על פרטיות. אאוטינג - חשיפת כל פרט חסוי זה כולל שם. וסורי זו לא מילה בעברית.

BluePrint

New member
אני חייב.... בשביל DDN.

"סורי" היא כן מלה בעברית, זה הוא שם תואר לאיש שמוצאו בארץ סוריה.

DDN

New member
אני חייב. .. . .בשביל BLUEPRINT

"סוֹרי" היא לא מילה בעברית כידוע לי, ואם כן, אני אשמח לדעת מה היא אומרת. "סוּרי" הוא איש שמוצאו בסוריה ואם אני לא טועה גם הטיית ציווי נקבה של הפועל "הסיר" (שכחתי איך מוצאים שורשים, מי פה בכיתה יוד?)

naring

New member
ס.ו.ר או ס.י.ר. זה לא משנה.

כך נראה לי, מה גם שיש סיכוי שאני טועה.

naring

New member
כיוון שהיה לי משעמם בשירותים,

(ביליתי שם לפני כמה דק') חשבתי על המילה והבנתי שהשורש הוא נ.ס.ר מגזרת חפ"ן. את כל זה אני אומר אע"פ שאני כבר בי"א. בסופה כמובן. אני חובב לשון, תשאלו את טמיר אפילו!

DDN

New member
אתה עושה ככה:

כותב את המילה רגיל ללא ניקוד מדליק את הCAPS LOCK הולך עם החיצים אחרי כל אות שאתה רוצה לנקד, ולוחץ SHIFT בתוספת אחד המקשים שבין ה; ל= כש: ; = ְ 1 = ֱ 2 = ֲ 3 = ֳ 4 = ִ 5 = ֵ 6 = ֶ 7 = ַ 8 = ָ 9 = ׂ - נראה לי גם חולם 0 = ׁ - הנקודה של השין - = ֹ - הנקודה של השין (סין) או חולם = = ּ - שורוק או דגש

naring

New member
זה פשוט למדי.

לוחצים על CAPS LOCK כך שהנורה שלו תדלק. (האמצעית ב-3 הנורות שמקלדת). אח"כ שיפט+ מספרים. (כולל -,=,\ ו-;) דוגמאות: ְֱֲֳִֵֶַָֹֻּׁׂ

למעלה