שאלה

תלתל2

New member
שאלה

היי צליל והיי לכל המפרשים פרסתי בעבר (לפני כשבועיים וחצי בערך) פריסת שאלה בקשר למערכת יחסים עם בחור מסויים שאני נמצאת בה . זו מערכת שמאופיינת בהרבה מתח ורגש עליות וירידות .אנחנו בקשר כ4 חודשים ולאחרונה עולים בי הירהורים אם להמשיך להיאבק ולשמור על הקיים או פשוט לנתק האם אפשר לפרוס שנית ולשאול את הקלפים בעינין? אם התשובה חיובית אפשר לשאול "האם עליי לנתק את הקשר עם X או לא?" אשמח לתשובה

צ ל י ל 8

New member
לפני הכל..

מה את רוצה? להישאר או לעזוב

תלתל2

New member
היי צליל

היי צליל זו שאלה שאני שואלת את עצמי כמעט כל יום ... אם להיות כנה עם עצמי ואיתך אני כן רוצה להשאר בקשר הזה ,אבל לפעמים אני מרגישה שאין לי אנרגיות יותר אני רוצה כנראה לברר אם באמת כל ההשקעה הזו מצידי שווה את זה או שעדיף לוותר מה את מציעה ?

צ ל י ל 8

New member
תלתל.. ../images/Emo68.gif

בואי נשאל: מה עליי לעשות בכדי להמשיך את היחסים הרומנטיים שלי עם X בחודשיים הבאים? 7 קלפים+קלף סיכום

תלתל2

New member
פרסתי צליל

צליל דבר ראשון תודה על התגובה המהירה . פרסתי וזה מה שיצא אשמח לייעוץ: מה-10 מטבעות עליי-2 חרבות לעשות -אס המטות בכדי להמשיך את היחסים הרומנטיים-אס המטבעות שלי-4 חרבות עם x-אביר המטות בחודשיים הקרובים-6 גביעים סיכום פוטנציאל-אס החרבות תודה רבה

צ ל י ל 8

New member
תלתולי

מה-10 מטבעות עליי-2 חרבות לעשות -אס המטות בכדי להמשיך את היחסים הרומנטיים-אס המטבעות שלי-4 חרבות עם x-אביר המטות בחודשיים הקרובים-6 גביעים סיכום פוטנציאל-אס החרבות הרבה אסים, מה שמצביע על סיוככים להתחלות חדשות והרבה פרץ של אנרגיה. את "יושבת על הגדר". את מפחדת להחליט מה לעשות. את רוצה רק מנוחה. שהזמן יעבור מעלייך, שהכל יתסדר מאליו.. X אנרגטי יותר. יש לו אומץ והעזה. בימים אלה הוא נמצא בפרץ של אנרגיה, רוצה לדהור קדימה, לבלוע את העולם. מה את צריכה לעשות? ליזום דברים שאת חושבת שהם חשובים לך. אני חושבת שאת חייבת להחליט מה את עושה כי את לא יכולה לנוח על מי מנוחות ולא לרצות לעשות כלום בנדון. כדי להמשיך את מה שיש לכם, את זקוקה לשמהו חומרי רוחני ולאו דווקא רגשי. אולי יותר לצאת, לבזבז כסף. אב המטבעות מראה על כבדות מה.. אס המטות קורא לך להתעורר מקפאונך, ליזום, להתשחרר ואס החרבות קורא לך לעשות החלטות שקולות. הכל בידייך. החודשיים הקרובים יכולים להיות לכם נעימים ביחד. מין פגישה מחודשת ואוהבת. יכול להיות שיש עוד אנשים מעורבים בפרשה זו? הפריסה שימי לב, נותנת לך ייעות לגבי שאלתך ולא נותנת לך כיוון של התפתחות לטוב או לרע.. אמרת שכבר נעשה עבורך פריסת פוטנציאל. את זוכרת מה נאמר שם?

תלתל2

New member
כן צליל

צליל היקרה את כ"כ צודקת . בפריסה הקודמת הפוטנציאל היה חיובי אך הדרך רצופה במאבקים וקשיים כן מעורבים אנשים אחרים בקשר (צליל איזה קלף מייצג את זה?) הוא עדיין כבול לעבר בעוד אני השתחררתי לחלוטין מהאקס והקשר הקודם. אני יותר שקולה ויציבה בקשר (יודעת מה אני רוצה ) בעוד שהוא לא כ"כ יודע,יותר מבולבל ומתלבט.(מזל טלה דרך אגב) אז מה את אומרת צליל יקרה שווה להשקיע?????

צ ל י ל 8

New member
תלתולי חמודה.. ../images/Emo68.gif

מעורבות של אנשים אחרים בקשר הבנתי מקלף 10 מטבעות. מהפריסה הנוכחית אני לא יודעת לאמר לך אם שווה להשקיע... אם נעשתה לך פריסה של פוטנציאל בעבר, קיראי שוב את מה שנאמר לך. אם יש דברים שאת לא מבינה בפריסה ההיא ורוצה חיזוקים או הבהרות, אשמח לעזור לך אם תעתיקי את הפריסה ואת הפרשנות.

למעלה