שאלה...

שאלה...

אם היתה לכם הזדמנות לבלךות סוף שבוע עם אחת הדמויות שהיו ב"רק בישראל" במי הייתם בוחרים? (להזכירכם יש את: לימור,שמעון,שוקי,חממי,סבתא חרירה,ועזרא . אם יש עוד דמויות ששכחתי אז תוסיפו אותן) אני הייתי רוצה לבלות סוף שבוע עם יוסי (המנהל במה) אבל מכוון שהוא לא דמות אז הייתי רוצה לבלות סוף שבוע עם שמעון.

ואם כבר דיברנו על יוסי

אם כבר דיברנו על יוסי אז אתם יודעים שאמא שלי דיברה איתו בטלפון כבר איזה 5 פעמים (הוא התקשר אלינו הביתה כי התקשרנו למימד וביקשנו שישאירו לו הודעה) ואמא שלי מפתחת איתו שיחות נפש

חחחחחחח../images/Emo70.gifקצת מזכיר את אמא שלי ש

שמפטפטת עם כול מי שמתקשר אליי היא ממש קשורה למנהלת שלי ולמחנכת שלי....ככה שאני לא יכולה להבריז כי זה יוודע לאמא שלי בצ'יק! נו על מה אמא שלך דיברה איתו
חחחחח

זה מעצבן

כי אני לא דיברתי עם יוסי אלא אמא שלי
. ואמא שלי דיברה עם יוסי על המשפחה שלו (מסתבר שיש לו קרובי משפחה באשקלון ומסתבר גם שאנחנו מכירים אותם) והיא ביקשה ממנו כרטיס ל"ארץ נהדרת" אז הוא אמר שנגיד שבאנו אליו (קח אותי יוסי!) והוא יכניס אותנו בערך 10 דקות לפני שמכניסים קהל כדי שנוכל לדבר עם השחקנים (
)... הבעיה היא שבסוף לא הצלחתי לבוא לתוכנית שהוא סידר לי כרטיסים אליה ... אתם יודעים שהוא משחק כדורגל והוא קרע את הגיד ברגל (כן בטח , כנראה שאישתו מכה אותו) הוא סיפר את זה לאמא שלי כשהלכתי פעם לאחת התוכניות של "הכספת" (יש צלם אחד שהבטיח להכניס אותי לתוך האולפן פעם הבאה שאני באה לכספת רק חבר שהורידו את התוכנית)

כן אני מתארת לעצמי...אךךך יוסי השרמ

השרמנטי חחחח לא סתם כתוב יוסי בחתימה שלי הכוונה היא ליוסי הזה וליוסי שלי

למעלה