שאלה...

XnirX

New member
תלוי בך ובמידת ההשקעה שלך

אני אישית יכול להמליץ לך על יואל גבע מבחינת התרגול , במקרה אני עושה שם קורס ופשוט כמות החומר המתורגל היא מאוד גבוהה [15 ספרים ] אבל זה הכל עניין של שיקולים אישיים יותר כי שיטת הלימוד היא לרוב דומה , אם נוח לך יואל גבע או היי קיו או קידום או כל בית ספר אחר מבחינת מרחק או כסף אז פשוט תלכי על פי צרכייך האישיים.. בסופו של דבר - תשקיעי = תצליחי

עדיין מתלבטת....

ביואל גבע שיטת הלימוד היא תרגול רק בבחנים ומבחנים. הם מאוד נגד תירגול באינטרנט כי הם אומרים שזה לא משקף את הבחינה האמיתית לעומת זאת בהיי קיו הם הולכים על תירגול רב דרך האינטרנט והם אומרים שזה בנוסף לתירגולים בכיתות.מה עדיף?מישהו יודע?

RoNcHa PoNcHa

New member
עצה../images/Emo22.gif

אני מכירה מישהי שתרגלה בהיי קיו מלא באינטרנט ובכל הסימולציות קיבלה מעל 650 ובסוף במבחן קבלה 560 - מה שמראה שהתרגול שלהם ספק עוזר... (הבחורה הזאת רחוקה מלהיות סתומה). התרגול בגבע ממש לא רק בבחנים ומבחנים - יש המון ספרים והמון שעורים לכל נושא, פלוס ספרי חזרה על כל הנושאים שמקבלים אחרי פרק זמן מסוים, פלוס ספרי מרתון שמהווים חזרה שלישית. בחנים יש כמעט כל שיעור - לא מבחנים מלאים מן הסתם, וסימולציות יש לקראת הפסיכומטרי. להרבה אנשים מהקורס שלי התרגול ביואל גבע היה אפילו יותר מדי - בגלל שהיו צריכים לעבוד וכו'. 14 ספרים זה לדעתי המון... בקיצור - חוץ ממי שעושה פסיכומטרי על מחשב, ואלה מעטים מאד, התרגול לדעתי עדיף מול העיניים על דף כשאפשר לקשקש, לכתוב ולהתרגל לאיך שהולך להיות המבחן - ארוך ומוציא את העיניים והנשמה. (כמו שאפשר להבין אני יצאתי ממש מרוצה מהקורס). מקווה שעזרתי.

XnirX

New member
תרגול באינטרנט הוא לא יעיל

מהסיבה הפשוטה שאת לא יכולה יכולה לפתור את כל התרגילים בראש אלא את חייבת לכתוב על דף , וגם אם תשתמשי בדף טיוטה בנוסף לאינטרנט זה יגזול ממך דקות יקרות במצטבר . ואגב התרגול הוא הדבר הכי חשוב ובעצם ככה מכינים אותך ברמה המקסימלית לבחינה המיועדת . אגב , אני ממליץ לך קודם כל ללכת על מניעים אישיים , שזה אומר מרחק פלוס שיקולים כלכליים , כי בסך הכל הבנתי שהיי קיו הם גם כן מאוד טובים אבל מנסיון אישי שלי , בעינים עצומות הייתי ממליץ לך ללכת על יואל גבע אם יש באפשרותך , לא תצטערי.

אני חושבת שאתה צודק! תודה!

אבל הבעיה היא שיואל גבע נמצא במרחק שני אוטובוסים מביתי והיי קיו קרוב לביתי.ואני לא יודעת מה לבחור והזמן אוזל....

RoNcHa PoNcHa

New member
לנצל את הזמן באוטובוס

ללמוד מילים - אני עשיתי בת"א ובאו אנשים מבאר שבע ומיהוד.

eyeball

New member
אני עשיתי בהיי קיו

ואני לא חושב שזה כל כך משנה מבחינת יעילות התירגול נטו אם זה על מתוך חוברות או מהאינטרנט. נכון שלעבוד עם דף מול המחשב (מה שחייבים לעשות) בתור טיוטה זה לא כל כך נוח וגוזל קצת זמן אבל אני לא חושב שזה פוגע ביעילות בתירגול. בכל אופן אני חושב שכדאי לך לברר מה כמות חומר התירגול שמספקים בשני הקורסים - מה שבאמת חשוב. -בהצלחה-

למעלה