שאלה

Nihau

New member
איזה סוג?

יש את הזולות שערכן בעיקר קישוטי ועולות 50 ש"ח ומגיעות עם 10 חיצים קומפלט. יש קשתות מקצועיות אבל בשביל להשתמש בהן צריך להרשם לפחות לחוג קשתות ואז כבר יגידו לך איפה אפשר לקנות את המקצועיות האמיתיות ותוכלי להנות מהניסיון בשימוש לפני שתחליטי על הסגנון המתאים לך. אגב, מאיזה ספר SW שאבת את הרעיון לשם?

mara jade

New member
המממ

אין באיזה חנות לספורט? כלומר לא שחשבתי לא ללכת לחוג אבל זה נראה לי דיי בזבוז זמן וכסף אם אני יודעת כבר... וthe new jedi order

רמץ

New member
כן. אפשר למצוא קשתות בחנויות ספורט

אם את מחפשת קשת מתכתית עם מיתר פלסטיק וחצים אוירודינמיים מודרניים לצרכי תחרות אולימפית. זה צריך לעלות רק איזה 1000-2000 שקל לדעתי... או שאת יכולה ללכת לשוק הכרמל או כל שוק גדול אחר ולקנות שם במחיר 30-50 שקל כולל חצים (מדהים לכמה אפשר להוריד את המחיר כשאתה לא באמת רוצה משהו...). בהצלחה

mara jade

New member
תודה:)

ידיד שלי אבל גם אמר לי שיש מפייבר גלאס כמו אלה שמשתמשים באר וכאלה...איך אלה?

רמץ

New member
אני לא בטח מאיפה הלארפיסטים

משיגים את כלי הנשק שלהם... אני חושב שהם בד"כ בונים אותם בעצמם. אם את רוצה נשק ללארפ אז או שהוא צריך להיות סמלי בלבד (אני ממש מקווה שאף אחד שם לא מסתובב עם כלי נשק אמיתיים) - או שהוא צריך לענות לדרישות המארגנים שמאוד מחמירות (ובצדק!) עם הדרישות מטעמי בטיחות כך שהחצים הם מקלות עם כדור מרופד בקצה - מה שהופך אותם ללא מאוד מוצלחים. אבל למה לא פשוט לשאול אותם וזהו...

את יודעת, הם עושים את הקשתות שלהם..

הם עושים קשתות בעצמם. אני בטוחה שהם גם ישמחו לתת לך את המדריך השלם לבונה הקשתות המתחיל.

mara jade

New member
אחלה

פשוט קשת רגילה מאוד יקרה חשבתי שאולי משהו יותר זול יוכל לשמש אותי בינתיים.תודה!

בורן

New member
היי, זה

ב-ד-י-ו-ק מה שרציתי לשאול עכשיו! וואו! איזה צירוף מקרים! מדהים!

אם את רוצה

לקנות קשת יפה, כולל חיצים, יש לי בשבילך את האתר הזה: http://www.armsofvalour.com/miva/merchant.mv?Screen=CTGY&Store_Code=AOVL&Category_Code=B1

mara jade

New member
וואו יש שם בהחלט דברים מרשימים

והקשתות שם יותר זולות מקשתות רגילות...תודה!

למעלה