שאלה

DubiStein

New member
שאלה

שלום לכולם, אני בתהליכי מכירת האופנוע שלי מה הטלפון של אחד-על-אחד לבדיקות אופנועים? תודה לעוזרים

M O R M

New member
דובי קבל קישור לשירשור עם טלפון.

קישור להודעה של סטפן ממכון אחד על אחד שכותב פה בפורום והגיב היום על כתבתו של אבי MZ. מכון אחד על אחד המומלץ מאוד על ידינו מנוהל על ידי ניסים ברדה וסטפן אבנדיץ' ולאחרונה הצטרף מומחה נוסף ושמו זיו. בעיקרון לגיטימי לשאול כל שאלה בנושא אופנועים . אולם (ועל כך מתרעם מעט ידידי מלגניס) יש בעיה בממשק תפוז. ישנם עד 15 הודעות פתיחה חדשות בדף אינטרנט אחד . כך ששאלתך הלגיטימית לחלוטין (אולם המעט לא סבירה בשל הקלות בה יכולת לבצע חיפוש בארכיון הפורום או בקישורי הפורום) גורמת לגלישה של הודעה אחרת של חבר פורום לנבכי הדפים הבאים. אז אנא ממך אל תעלב אולם להבא חפש בקישורי הפורום בראש הדף. שבת שלום לך דובי ורכיבה מהנה.

malganis

New member
שתחנק לך הסבלנות פעם, טוב? ../images/Emo151.gif

אבל אם כבר יש שרשור למה לא ננצל"ש ? מישו יוצא מתל אביב בפחית לאימון מגרש ? אני מכיר איזה מאותגר אופנועים ....

M O R M

New member
אני אצא בפחית אם תשיג לי את lsky

אגיע לאסוף אותך ואותו לאימון מגרש בפחית. מימלא אני עייף מידי בשביל לרכב על אופנוע במגרש אימונים. צריך לאסוף כוחות לסופרמוטו...

M O R M

New member
לתרגול מגרש היום בשעה 1600

יש להביא כיבודים ושתיה.(לא יתכן שרק אני אממן כל פעם את הכיבודים.- אישתי אומרת שכבר יכולתי לקנות אופנוע נוסף רק ממחיר הפיצוחים.). נא לא להחנות אופנועים ופחיות בשטח האימונים אלה רק ברחבה שאחרי העצים. מי מרגיז אותי אני לחתוך צמיגים. להתנהג יפה ולחייך לשוטרים שביאים לבדוק שהכל כשורה. קצין התחבורה הראשי של משטרת ראשון לציון יעקב ממיה בעצמו שולח אותם כל שבוע לבדיקה שאנו מקיימים את התנאים להסכם. אם הם מגיעים תתנהגו יפה ותודיעו להם שיש לכם אישור מ- ממיה. לשנות כוון כל כמה זמן שלא להתרגל לכוון אחד בלבד בפניות. ולזכור שבאספלט במגרש טוב בהרבה ממה שקורה בכבישים. כל ביטחון מופרז מביא להתרסקות בכביש - היו זהירים.

למעלה