שאלה!

Love benjosh

New member
שאלה!

רציתי לדעת מי זה אליסטר לעזאזאל? (סליחה על המילה) למה לא מראים אותו? ו-2 שאלות ספויילר: אבא של לואיס מת? נחטף? מה קרה לו? והשאלה השניה- האם איתן ותרזה יהיו ביחד? (עם כל התסבוכים שיש שם אי אפשר לדעת..)

BoBa Metarefet1

New member
כמה תשובות...:)../images/Emo70.gif

אממ ....אליסטר זה אבא של שרידן ...ושל הבעל של אייבי (אופס שכחתי תשם שלו חחפ) ואין לי מושג למה לא מראים אותו.....אבל בטח סתם לא מראים אותו... אבא של לואיס הוא מת...אבל לואיס כאילו עוד לא בטוח מה קרה לו... אני חושבת שאיתן ותרזה יהיו בסופו של דבר למרות שאני לא בטוחה ב-100 אחוז..שיהיו כבר כמה זמן הם מושכים את הסיפור שלהם חח... אממ ...זהו צאו בינתיים

crazystav

New member
זה לא מדיוק../images/Emo58.gif

אליסטור הוא באמת אבא של שרידן אבל לא מראים את הפנים שלו בשביל המסתוריות וכל זה... לפי מה שאומרים עכשיו בארה"ב אבא של לואיס לא מת אלא חיי עם אמא של שרידן שאמורה להיות גם היא מתה....! אבל אצלנו זה נראה בינתיים כאילו הם מתים! בארה"ב אית'ן ותרזה לא בייחד! אית'ן נשוי לגוון אבל זה נראה כאילו הוא אוהב את תרזה... הם היו בייחד ואז נפרדו! לא מזמן תרזה שיכרה את איתן כדי שיחשוב שהיא גוון, הוא ישכב איתה ואז יהייה לה ד.נ.א של אית'ן והיא תקבל את הילד שלה (מגוליאן) חזרה...

I n n u e n d o

New member
למה את לא מפרטת../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

תרזה טסה לברמודה לתכנן משהו לחתונה שלה ושל אית'ן וגם ג'וליאן היה שם והם השתכרו ובסופו שלדבר התחתנו ושכבו. אחרי כמה זמן הם גילו שהנישואים היו פיקטיביים ושחברים של ג'וליאן כתבו לו תעודת נשואים מזוייפת אבל תרזה גילתה שהיא מהריון היא בהתחלה לא ידעה אםזה מג'וליאן או אית'ן אבל בסוף התברר שזה מג'וליאן.

crazystav

New member
לא היה לי זמן.. התכוונתי שכאני

יחזור.... זאת אומרת עכשיו פחח טוב לא נורא!

crazystav

New member
את יודעת מי זאת.........../images/Emo58.gif

פלומה? כי אני קוראת עליה ואני לא יודעת מי זאת ואיך היא קשורה בכלל לסדרה

crazystav

New member
החורגת לא?../images/Emo58.gif

כי זה לא הגיוני שפילאר לא יודעת שהיא ילדה עוד שני ילדים: גם פלומה וגם אנטוני.... פששש משחה מרובת ילדים! לואיס, אנטוניו, מיגל, תרזה ופלומה

I n n u e n d o

New member
היא יודעת טוב מאוד......

וזה לא ספוילר אגב.. אנטוניו נעלם שמרטין נעלם ופלומה נמצאת עם דודה שלה,אחות של פילאר במקסיקו

QueenMaria

New member
נצ"לש ../images/Emo58.gif כל העתיד של תשוקות..

ככה אמרו לי שזה מה שיקרה (ואל תדאגו, קיי המכוערת עוד מעט מוחלפת בקיי אחת יפהההה): אית'ן יתאהב בתרזה, וכשגוון תגלה היא תלך לבית של תרזה עם מחבט טניס ביד ויהיה ביניהן קרב:| בסוף גוון ותרזה יגיעו לפשרה, הן יחליטו ששתיהן יצאו בו זמנית עם אית'ן, והוא יחליט לבדו עם מי הוא רוצה להיות... אית'ן כמובן יבחר ב... תרזה! קצת אחרי זה תרזה מגלה שסאם הוא אבא של אית'ן, אבל היא לא מגלה כי היא לא רוצה לפגוע בו. היום של החתונה מגיע. אבל גוון ואמא שלה הולכות למחשב של תרזה וממנו הן שולחות מידע לצוהובונים.. שאית'ן הוא הבן של סאם ולא של ג'וליאן... החתונה כבר מתחילה, ואייבי נכנסת ומפריעה לאחר שהיא גילתה שתרזה כביכול שלחה את המידע לצוהובונים.. וכמובן שכתוצאה מכל הבלאגן החתונה לא מתקיימת. באותו זמן ג'וליאן שהה בחו"ל.. אז תרזה החליטה לנסוע אליו כדי לנסות לשכנע אותו שלא יוציא את אית'ן מהצוואה.. בלילה שניהם משתכרים.. ובבוקר תרזה מתעוררת במיטה עם ג'וליאן ומגלה שהיא נשואה לו! (הם השתכרו והתחתנו. ואז אז ג'וליאן כבר גרוש מאייבי). אז המצב מסתבך. וכשתרזה מגיעה בחזרה הבייתה היא מגלה גם שהיא בהריון. כרגע בארה"ב(4 שנים קדימה): תרזה עם תינוק(אבל לא נשואה לג'וליאן.. בסופו של דבר גילו שהנישואים לא חוקיים) וגוון ואית'ן נשואים, גוון בהריון מאית'ן.

QueenMaria

New member
../images/Emo58.gif המשך..

מיגל וצ'ריטי: אני יודעת שתהיה תקופה שקיי תדחק אותה לאיזה כישוף של טאבית'ה ויווצאו שני צ'ריטי: צ'ריטי הרגילה וזומבי צ'ריטי. אח"כ תהיה גם תקופה שתהיה רק צ'ריטי אחת, אבל זה יהיה כאילו השטן נכנס בה והיא תנסה להרוג את קיי ומיגל. יש לי סרטונים שהם בורחים ממנה(לא קיי הזאת.. קיי שאצלנו עומדת להיתחלף בקיי שנראית די מעצבנת, אח"כ תהיה קיי מ-ד-ה-י-מ-ה- עליה אני מדברת!) וקיי מודה בפני מיגל שהיא אוהבת אותו. ואז מיגל מודה בפניה שממש לפני שצ'ריטי הגיעה לעיר, הוא עמד לבקש ממנה(קיי) לצאת איתו! ואז קיי מנשקת את מיגל והוא ממש לא מתנגד. אבל אחרי שכל הקטע הזה עובר וצ'ריטי חוזרת להיות נורמלית ותמימה, צ'ריטי ומיגל חוזרים להיות ביחד ומתארסים. כמה זמן לפני החתונה, קיי תעשה על מיגל כישוף(היא עובדת עם טאבית'ה..) ותגרום לו לחשוב שהיא צ'ריטי ולשכב איתה. ביום של החתונה מתגלה שקיי בהריון ולכן החתונה לא מתקיימת. בימים אלו קיי בחדר לידה אבל יש בעיות.. לא יודעת אם התינוק ישרוד או לא.. סקופ: כרגע בארה"ב טאבית'ה יולדת תינוק(שאבא שלו הוא ג'וליאן..)- תינוק שד! עם זנב והכל :|

QueenMaria

New member
המשך..../images/Emo58.gif

בארה"ב וויטני וצ'אד לגמרי ביחד(אבל צ'אד אחר) וסימון מתדרדרת לטיפת רשע והיחסים שלה עם וויטני נוראים... כי היא אוהבת את צ'אד..(וזאת גם לא אותה סימון שבערוץ 3) לואיס ושרידן יתאהבו והכל. זוכרים את בת' החברה לשעבר של לואיס? ראיתי סרטון ששרידן ולואיס מתנשקים בבית שלו ובת' באה ומציתה אותו ובוכה וזה ממש מפחיד:| כרגע בארה"ב שרידן מאורסת לאח של לואיס בשם אנטוניו(בקרוב אצלנו...) אבל היא בהריון מתקדם עם התינוק של לואיס(רק שלאנטוניו אין מושג מה קרה בין לואיס ושרידן אז הוא בטוח שהתינוק שלו.) ובת' חטפה את שרידן. היא כלואה במרתף שלה ומקבלת צירים. (זה לא בטוח אבל יתכן שבת' תחטוף את התינוק שלה). וכולם בטוחים ששרידן פשוט נסעה חוץ מלואיס שבטוח שקרה לה משהו וממשיך לחפש אותה:)

I n n u e n d o

New member
../images/Emo70.gif

כאילו אם כל הכבוד וכל זה אבל את חושבת שאת מחדשת לנו משהו
וזה לא כרגע קורה זה קרה לפני שנה בערך אפילו שנתיים

איפה ראית את הסרטון?

תני קישור בובה
ואם יש לך עוד סרטונים של שואיס שיש לך קישור אליהם אני אשמח!

QueenMaria

New member
חחחחחחחח ../images/Emo58.gif

אופס, בשבילי זה הכול חדש אז חשבתי שגם לכם.. כנראה שאני לא אמשיך לשים..בעע.

למעלה