שאלה

תלתל2

New member
שאלה

היי צליל והיי לכל המפרשים מזה זמן מה אני שומרת איזה שהוא סוד ואני מתלבטת מתי לספר אותו (אני יודעת שאני חייבת לספר אותו )לבחור שאני אוהבת חוץ מזה יש לי תחושה שהוא יודע ולא אומר כלום כדי לא להביך אותי פשוט לא יודעת מתי ואיך לספר איזה שאלה אפשר לשאול את הקלפים כדי לקבל כיוון? תודה מקרב לב

צ ל י ל 8

New member
אם היא לא לבד, אז זה כואב פחות

תגלי לו את הסוד.... (שיר של רוני, או של אדם בעצם במקור...) האם זה סוד כ"כ נורא שאת מפחדת לספר? את חושבת שהוא יעזוב אותך אם תספרי לו? או שהוא ישנה את דעתו עלייך? את יכולה לשאול בפרישת שאלה: האם כדאי לי לספר ל-X את הסוד שלי בשבועיים הקרובים? 6 קלפים+קלף סיכום

תלתל2

New member
פרסתי וזה מה שיצא:

10 מטבעות אס הגביעים 3 מטבעות הכוהנת הגדולה 6 מטות 8 חרבות קלף סיכום:השוטה צליל אשמח לפירוש תודה רבה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo171.gif תלתלוש

האם - 10 מטבעות כדאי - אס הגביעים לי - 3 מטבעות לספר ל-X - הכהנת הגדולה את הסוד שלי- 6 מטות בשבועיים הקרובים? - 8 חרבות סיכום = השוטה כדאי, אבל לא בשבועיים הקרובים. עפ"י הפרישה, לא ברור איך X יגיב וזה בעיה. מבחינת כדאיות, כדאי כי זה יגרום לו להעריך אותך יותר ואולי אפילו יציע עזרה. לגבי הסוד.. לא סיפרת מהו ולכן קשה להתייחס אליו. בכל אופן, שימרי את סודך לעוד שבועיים נוספים. גם השוטה וגם הכהנת המייצגת את X לא ממליצים לפעול כרגע.

תלתל2

New member
תודה צליל

האמת שהסוד הוא לא כזה נורא את בטח מכירה את הסיטואציות האלו שאת דוחה דבר מסויים וככל שהזמו=ן חולף ולא מספרים זה מעיק יותר ויותר ומכביד יותר ויותר אני פשוט צריכה אומץ נו טוב ..נחכה עוד שבועיים נ.ב. אני חושבת שהוא כבר יודע בכל מקרה המון תודה

למעלה