שאלה

NEMI22

New member
שאלה

הי! אני חדשה פה, ויש לי בעצם כמה שאלות. 1. כולן בנות כאן? 2. האם לא בהכרח מדברים כאנ על אורלנדו 3. באיזה בתי קולנוע מקרינים את טרויה?

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo173.gif../images/Emo9.gif

תשובות:
כן כולן בנות כאן. (טוב חוץ מאחד שכבר לא ביקר אותנו כבר די הרבה זמן
)
מדברים פה בעיקר על אורלנדו. אבל לפעמים אנחנו סוטות מהנושא.
אמ... בכל הארץ. תתקשרי לקולנוע הקרוב לבייתך ותשאלי אם יוקרן שם הסרט 'טרויה'.

Michal Bloom

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo171.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

ואי,ואי,ואי, 2 חדשות ביום!... אני מיכל, יש כאן 4 מיכל נא לא להתבלבל!!. *וטרויה מוקרן בעיקר ב'גיל', אבל לא ברב חן...

לפי מה שאני יודעת

הוא מוקרן כאן בגלובוס גרופ.. אני לא אומרת שלא בגיל, אבל אם אני לא טועה גם בגלובוס גרופ!
וברוכה הבאההההההההה

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני יעל... ומיכל-אני מצטערת מראז אם אני אתבלבל,אי לי זכרון משהו עם שמות....

yaaronet bloom

New member
שלום!!!!!

אני יערה ואני בת 13 כן כולן כאן בנות ולא חייבים לדבר על אורלנדו אבל רוב הזמן מדברים עליו וגם אם את רוצה לקרוא יש כאן הרבה סיפורים שבנות כותבות... הם ממש יפים כדאי לך לקרוא אותם ובקשר לשאלה השלישית שלך אני לא יכולה לענות כי אני לא יודעת את יכולה לבדוק בכמה עיתוני אבל אל תשאלי אותי... וגם אם את יכולה לכתוב קצת פרטים על עצמך... בת כמה איך קוראים לך מאיפה...

T u r n e r 1

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני לימור! וואי באמת יש הרבה חדשות אבל מי שבא ברוך הבא!!!

היי ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

אני עפרי(אני בת) בת 13, ו... אני מתה על אורלנדו... אממ איך קוראים לך? בת כמה את? יש לך אייסי?

iloveo

New member
../images/Emo95.gifברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני אחת משבט המיכליות..

iloveo

New member
../images/Emo95.gif נצל"ש..

מצאתי אתר ממש יפה עם סקינים לווינאמפ של "שר הטבעות"!! אז אני אצרף לכן אותו!

נטלי007

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

אני נטלי בת 13, מירושלים, גרה ליד מיכל בלום-בת דודתי במקרה, חן ומיטל...את תהני כאן בטירוף-תזהרי זה מדבק
....

Sweet 6teen

New member
ברוכה הבאה!!! :)

אני מעין, 16 וחצי מי-ם... זה האיי סי קיו שלי ---> 148180787 תהני בפורום!

ברוכית ../images/Emo24.gif

אני אביה, אני בת 13. כדאי לך מאד לקרוא את הסיפורים שחלק מהבנות בפורום כתבו ועדיין כותבות... יווו איך אני מתה על הסמיילים לכבוד שבועות:

כולם לפה דחוף!!!!!!!!

יש לי שאלה חשובה: טרויה בסוף מוגבל או שהוא בסופו של דבר לא מוגבל כי אני כבר מתחילה להתבלבל......

NEMI22

New member
תודה לכולן!

אתן ממש חמודות ומאד מוכשרות )לפי הסיפורים( .אין לי הרבה מה לספר כי השם שלי אומר הכל... וזה עושה אותי הכי זקנה פה...

Sweet 6teen

New member
חחחח....

זה דווקא לא רע להיות הכי "זקנה" פה... (22 זה לא זקנה!) וכשזה מגיע לאורלנדו, זה דווקא יתרון לדעתי... חחחח....

NEMI22

New member
תודה לכולן!

אתן ממש חמודות ומאד מוכשרות )לפי הסיפורים( .אין לי הרבה מה לספר כי השם שלי אומר הכל... וזה עושה אותי הכי זקנה פה...

למעלה