שאלה... תגידו.. יש מצב שלא תסלחו למישהו על משהו לעולם???
S s u p e r mind New member 18/5/04 #2 יש המון מצבים כאלה... אך אתה מתכוון ל"חטאים" קטנים, ולא קיצוניים. אני אסלח על כל דבר קטן, אך אם לדוגמה, מישהו שאני מכיר ירצח מישהו אחר, על זה לא אוכל לסלוח - כמו גם, על שאר המעשים הקיצוניים.
יש המון מצבים כאלה... אך אתה מתכוון ל"חטאים" קטנים, ולא קיצוניים. אני אסלח על כל דבר קטן, אך אם לדוגמה, מישהו שאני מכיר ירצח מישהו אחר, על זה לא אוכל לסלוח - כמו גם, על שאר המעשים הקיצוניים.
S s h a y 4u New member 19/5/04 #3 לא יכול להיות כי לא ארצה לראות את עצמי שונא לעולם אני יהפוך את העולם גם אם זה יהיה כרוך בלהסביר לו שנפגעתי ושלא עושים זאת לחבר
לא יכול להיות כי לא ארצה לראות את עצמי שונא לעולם אני יהפוך את העולם גם אם זה יהיה כרוך בלהסביר לו שנפגעתי ושלא עושים זאת לחבר
D drunky New member 21/5/04 #4 יכול מאוד להיות... ואני אומר את זה נכיוון שאני חש את זה... אני לא רוצה כל כך לפרט למה, אבל אני אגיד רק שזה קשור בהתנהגות נוראית ואיבוד משהי יקרה לליבי...
יכול מאוד להיות... ואני אומר את זה נכיוון שאני חש את זה... אני לא רוצה כל כך לפרט למה, אבל אני אגיד רק שזה קשור בהתנהגות נוראית ואיבוד משהי יקרה לליבי...