שאלה

hangman Jury

New member
שאלה

Edward Furlong הוא מהקליפ livin' on the edge נכון? הוא אותו אחד מ- sweet emotion?

AeroTom

New member
כן ולא...

הוא מ-Livin' on the edge אבל הוא ממש לא משחק גם ב-Sweet emotion...זה מישהו אחר שם. אולי גם ראית אותו בין השאר בסרטים: שליחות קטלנית 2 אמריקה-X דטרויט רוק סיטי...

AeroTom

New member
אני לא רואה כ"כ דמיון...../images/Emo4.gif

אבל הבחורה מהקליפ של Cryin ממש דומה לבחורה מהקליפ של Amazing

Xboy123

New member
זאת אותה אחת! אלישה הפצצה ההורסת

הכוסית!!!!!!!! אני מבין שזה היה בצחוק לא?

hangman Jury

New member
חחח aerotom זה היה בציניות בטח

אתה בטוח יודע שזאת אותה אחת לא?! אגב היא היתה פצצה עכשיו היא כבר מבוגרת

AeroTom

New member
"עכשיו היא כבר מבוגרת" ?? ../images/Emo2.gif

27 וחצי זה לא כ"כ מבוגר הייתי אומר...היא נראית גם מדהים עכשיו כמובן. והיא תמיד הייתה ותמיד תהיה ה-Aero Chick שלנו האחת והיחידה
Go Alicia! והסדרה שלה בארה"ב Miss Match עלולה להיזרק מלוח השידורים כנראה בזמן הקרוב...
אלישיה תמיד תהיה בליבנו.

Xboy123

New member
Aerotom

למה היא תיזרק מלוח השידורים? היא יותר מדי יפה בשביל הסדרה הזאת?

hangman Jury

New member
לא ידעתי שהיא 27 וחצי ../images/Emo4.gif

הייתי בטוח שהיא... לא יודע.. 35 ככה... אבל היא באמת יפה ראיתי כמה תמונות עדכניות שלה והיא מדהימה

AeroTom

New member
הסדרה לא ממש הצליחה...

וזאת תמונה מצילומי הסדרה... -Alicia will always be-Like the video she play in Amazing

Xboy123

New member
היא עדיין פ-צ-צ-ה!אינ אוריד את הראש

למי שהוריד את הסידרה מלוח השידורים!!!!

Xboy123

New member
ברו שגם היא פ-צ-צ-ה לא נורמלית!!!

יש לה גוף משגע.. פנים יפות.. וקול מתוק!!! הכי אהבתי את הקטע שבו היא דיברה על אבא שלה כשהייתה עם הלא זוכר איך קוראים לה... לפני שאירו' החלו לשיר באמטיוי אייקון...

AeroTom

New member
"My heart belong to daddy..." ../images/Emo13.gif

מי שהייתה לידה היא ג'ניפר אניסטון הלא היא רייצ'ל גרין מ-חבריםף, שגם בכל ראיון אמרה שאירו היא הלהקה האהובה עליה...

Xboy123

New member
אז זהו.. נזכרתי... מתתי על המשפט

ש"דפקה" ליב על אבא שלה... איזו מאמיייי.. וזהו אני מכיר את ג'ניפר פשוט אני גרוע בזכירת שמות שאני שומע פעם ב... ליב היא דוגמנית לא?

Aero7STyle

New member
וגם!!

אניסטון אמרה פעם שטיילר הוא ללא ספק היצור הכי סקסישהיא ראתה, בטח יש לזה קשר לעובדה שהיא גרופית!! aren't we all?! lol ;)

למעלה