מבחן בחופש?
ג גייסון קוק לנצח New member 19/5/04 #37 אני מטומטת אני חשבתי שהוא ב27 ויש לי מבחן ב28 עזבו אין תחושה לזמנים
O Orbital Shadow New member 18/5/04 #32 גמני לא באה../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif אבל כולם כבר יודעים את זה לא אבל אם כבר הרבה אמרו שהם לא יכולים אני מצתרפת
גמני לא באה../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif אבל כולם כבר יודעים את זה לא אבל אם כבר הרבה אמרו שהם לא יכולים אני מצתרפת
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 17/5/04 #16 ../images/Emo10.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif מי ידלג איתי ברחבי הבית ויחלק סטיקרים לאנשים חסרי חיים?
../images/Emo10.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif מי ידלג איתי ברחבי הבית ויחלק סטיקרים לאנשים חסרי חיים?
E el kortito New member 17/5/04 #19 גם אני לא בא כי אני מחרים את המקום מפגש! וכי לא כמו ההודעות מעליי אני לא אוהב אותכם!!(חוץ מממושלה!) סתאאאאאאאאאאאם אבל עכשיו באמת לא מרשים לי לסוע לבית של מישהו לכלכם מרשים?!??!
גם אני לא בא כי אני מחרים את המקום מפגש! וכי לא כמו ההודעות מעליי אני לא אוהב אותכם!!(חוץ מממושלה!) סתאאאאאאאאאאאם אבל עכשיו באמת לא מרשים לי לסוע לבית של מישהו לכלכם מרשים?!??!
K Knotted String New member 18/5/04 #30 רציתי לכתוב את זה!../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif *חוזרת ללמוד למתכונת*
E el kortito New member 18/5/04 #36 ראיתי אבל רק אחרי ששלחתי את ההודעה נזכרתי דרך אגב זה לא הוא המציא כבר הכרתי לפני...
ס סרינה99 New member 18/5/04 #25 מגניב...../images/Emo170.gif אאאאאאאאאאאאווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףף אנשים בואו!!!
M melindo New member 17/5/04 #13 אני מניח שהתשובה הנכונה היא... שפשוט התכוונו לכתוב בהתחלה סיפורים רק לספרים שכן יש בהם את רומח הדרקון ומפה זה "התדרדר" והסדרה הפכה למפורסמת ומצליחה...והשם פשוט דבק...
אני מניח שהתשובה הנכונה היא... שפשוט התכוונו לכתוב בהתחלה סיפורים רק לספרים שכן יש בהם את רומח הדרקון ומפה זה "התדרדר" והסדרה הפכה למפורסמת ומצליחה...והשם פשוט דבק...