לא ניתן לדעת בדיוק, ניתן לנחש על פי
ממצאים, למשל אני בכלל לא מאמינה שהתרחש המפץ הגדול, זאת סתם תיאוריה, היא מטופשת מאוד לדעתי (וכן, אני לא אומרת את זה סתם באוויר אני מבינה את התיאוריה לחלוטין). לשום דבר בעולם אין תשובה חד משמעית בעיני כולם, או קונצנזוס מושלם, תמיד יהיה מישו שיחשוב אחרת, שיאמר אחרת, ומי אמר שהאמת שלו איננה האמת האמיתית? מי אמר שיש בכלל דבר כזה האמת האמיתית? אנחנו יוצרים את האמת בעזרת התודעה והמחשבה שלנו... ולכן, אמת ועובדה אינם מושגים קיימים כי הם יכולים להשתנות מה שעושה את הגדרתם בטלה... ההוכחה לכך היא שדברים רבים שידענו על העולם, והגדרות פיסיקליות שפעם נחשבו ה"נכונים" היום הם שטות לדוגמא, פעם חשבו שהאור הוא קרן בלבד,עכשיו יודעים שבו בזמן הוא גם גל. פעם חשבו שהעולם הוא שטוח, עכשיו הוא נחשב עגול, ואני לא אתפלא אם גם אלה ישתנו... מה שהיום "עובדה" שאין עליה עוררין יכול מחר להפוך להיות נחלת העבר. למה אתה כל כך בטוח שאני טועה? אתה צריך להיות פתוח וקשוב יותר לדיעות של אחרים, אתה עדיין צעיר ויש לך הרבה ללמוד ולהבין (לא שאני לא) אין טעם להתקבע כ"כ על הדיעות שלך, אלא אם כן אתה רוצה להפוך לטרחן פרימיטבי אטום עד גיל 18...