שאלה

ללוש 15

New member
שאלה

אז ככה,יש לי אקווריום 50 על 90, וקינג בגודל 65 ס"מ. רציתי לשאול איזה סוג מנורת חימום תתאים לו וכמה וואט.?(אמרו לי שהאקווריום גדול מידי אבל זה זמני אני רוצה לבנות לו משהו)

salingre

New member
מנורת חימום??

אל תשים לו מנורת חימום מחשש לכוויות שים לו כבל חימום הכי טוב 25 w יספיק

ללוש 15

New member
אין מצב כרגע...

אני קצת לחוץ בכסף ואני יקנה כבל כשאני יסתדר...אבל כרגע ידיד של אמא שלי בנה לי בית מנורה עם קליפס שתקוע למעלה ואני גם ישים משהו שיחסום את הגישה שלו לשם,למישהו יש רעיונות?? נ.ב מישהו יכול לענות לי על השאלה הראשונה? זה קצת דחוף...

T0M3R

New member
15 וואט אמורה להספיק

היא לא תעשה לו כוויות וגם כבר לא כזה קר... אצלי כיביתי את החימום כבר, בלילה יש 23 מעלות בחדר שלי.

salingre

New member
רעיון

אתה יכל להלביש על המנורה "כלוב" שתעשה בעצמך כמו שרואים בתמונה ותחבר את הרשת לקרשים אם אקדח סיכות ותלביש את זה על המנורה שהנחש לא יקבל כוויות מצטער שאני גורם לכם סבל כזה-לצפות בכל כך הרבה ציורים שלי בכזה זמן קצר, רק שלא תיכנסו לי לסטרס

salingre

New member
התמונה לא עולה לי

אז אני ינסה להסביר:לוכים מותות עץ קתנים יחסים (שלא יהיה במגע אם הרשת והמנורה 3-2 ס"מ מרחק מהמנורה) מכינים מסגרת בצורת ריבוע- לוכחים רשת יתושים ומחברים את הרשת לריבוע העץ אם אקדח סיכות ומשאירים צד אחד פתוח- הכלוב מוכל- עכשיו מלבישים אותו על המנורה ומדביקים לתקרה אם דבק חם---זהוא

במקום לשלוח הודעות תיקון שגיאות

שהן מלאות בשגיאות עדיף לעבור על ההודעה לפני ששולחים אותה ואפשר גם להעתיק אותה לוורד או למעבד תמלילים אחר על מנת לבדוק שגיאות כתיב. אבל בבקשה לא לשלוח תגובות "תיקון" זה מיותר. כולנו שוגים לפעמים חלקנו לעיתים קרובות יותר אבל לראות את כל התגובות האלו זה מפריע יותר מהשגיאות עצמן.

דבר ראשון המידות של הטרריום נשמעות

בסדר גמור, למרות שלא לגמרי ברור מה הרוחב... אני מציע לך לא לחסוך יותר מדי כשזה מגיע לחימום, אחרי הכל זה אחד מהדברים היותר חשובים שגורמים לנחשים שלנו לחיות. ובטח שלא לחסוך כזה נוגע למד חום. אני מציע לך לקנות מד חום ולבדוק את הטמ"פ בטרריום, באמת לא בטוח שאתה חייב לחמם בתקופה זאת של השנה. אם אתה רואה שהטמ"פ אצלך נמוכות מדי ובכל זאתה אתה בוחר בחימום על ידי נורה אז תקפיד על כלוב רשת שיגן על נחש מפני כוויות כמו שהציע אורי ס'.

1צחי

New member
אני

לא יודע על מה אתם מדברים עדיין קר בלילה (מדוד) ולרוב גם ביום צריך חימום ,לפחות בחלקו. ללוש- אם אתה שם מנורה היא צריכה להיות עם טרמוסטט ולכן אני בכלל לא בטוח שאתה חוסך לעומת קבל. כמו שאמרו תשתמש בנורה אדומה-זה אור שלא מפריע לזוחלים ועדיף 40-60W.

למעלה