שאלה

KiNg SoLoMn

New member
שאלה

את מי אתם מעודדים מחר את הפועל או את הנאצים? אני בכל אופן שונא אותם תמיד, גם באירופה גם בארץ. הם גנבים ושחצנים, איך שמחתי שקרעתם להם ת`צורה, חבל שהם ניצחו את סקיפר, בהצלחה לכם בהמשך הפועל ולהפועל מחר

the king of pop

New member
הפועל יש רק אחד והיא מתל אביב

אתה כותב בצ'ה נכון? אני רוצה תיקו =) אבל בכל זאת, ירושלים עדיפה על הנאצים.

ROI SH

New member
רק לא גרמניה!

למרות שבגללכם אנחנו לא בגמר ברור שאתם עדיפים על הנאצים

אתם לא מתביישים??????

מדברים על השואה אתם הנאצים היחידים פה הרי א6תם אלה שניסיתם להרוג אוהדי מכבי בליגת המילואים ובדרבי שזיינו אותכם 3-0 נ.ב אוהדי מכבי הם יהודים כשרים כמו שמוחיך המשפט מי כמוך באלים ה' ולא כמוכם אללה יא ערבים

ROI SH

New member
תגובה לנדב

"ביום אחד בחודש מארס גילו באסיה את הסארס מאז כולנו מקווים שידבקו הצהובים.. שרים שואה! לא מתביישים אתם קהל של גרמנים אני גאה ללבוש אדום ברוך הבא לגהנום, אתם עוברים לרמת גן ומקבלים רימון עשן אני שונא את מכבי כי כל אוהד שם גרמני.. לא יעזור לכם בסוף יבוא הקץ על הקבוצה המטונפת שלך... אדום עולה!!

שלזי1

New member
בטח שירושלים

אני באופן אישי לא ממש שונא אותכם אוני מאוד מעריך את הקהל שלכם חוצמזה שתמיד אני מעדיף ש**בי יפסידו

The Diamond

New member
תשובה

נאצים תקרא לבן הבחור שלך והוא יקרא לך נבלה יא חתיכת חולרה שכמוך אני מקווה שאתה וכל אוהדי הגועל שחושבים כמוך שלא תראו אור יום יא חתיכת זבלים שכמוכם,תאמינו לי אתם לא שונים מהערבים אתם אפילו יותר גרועים מהם. ורק שאלה קטנה נגד מי אתם משחקים בגמר????

נדב

ברור שאתםפ יהודים כשרים, כי אתם הגזע הארי. מצטער אתם רמה אחת מעל כולם... רק בגלל שאתם גרמנים

The Diamond

New member
אך חבל חבל

ששני האוהדים שלכם לא מימשו את מה שרצו, לירות טיל ליציע שלכם (כמו שהם פגעו באדם שביטה) אולי ככה ההינו מתפטרים מהגועל הזה שנקרא "אוהדי" הגועל תל אביב. ויפה שניה אחת קודם.

פורום של רוצחים פסיכופטים

אה כן ואח שלי הבחור אוהד הבועל בדיוק כמוכם אבל הרמה שלו טיפה יותר גבוהה משלכם....

boolbool boy

New member
אני לא מבין את הקטע הזה...

איך זה עדיין שהנדב המתרומם הזה, לא חסום עדיין על ידי מנהל הפורום!? איך כאילו הוא לא חסום?!

דאימונד יא אפס מזדייןם

אתה אחד שמאמין לכל דבר, מושפע וראש קטן.. אתה שמעת שאדהם תבע אותם? אתה שמעת שהם אשמים.? אמן תהיה במעצר על משהו שלא עשית ויכניסו אותך לכלא, שתרגיש איך זה יא בן זונה.. אל תדאג השירותים בכלא מקום מצוין... יורי לא אשם!! תמות בייסורים ב"ה...

אותכם צריכים לחסום בפורום שלכם

אתם מיחלים מוות כמו ערבים לכל מי שנכנס לכאן אתה צריך להגיד תמות אינשאללה(ככה ערבים מדברים לא????)

OICW

New member
אף פעם לא ראיתי את מכבי הורגת

יהודים,ככה שאין ממש הצדקה לביטוי הברברי הזה. לעומת זאת,ידידי הנכבד,אנחנו רואים הרבה את מכבי עושה טווח לקבוצות אחרות,כדוגמת הפועל ירושלים וכדוגמת הפועל ת"א. חוץ מהפעם האחרונה שמכבי הייתה מצויה בתקופה לא טובה,אבל כפי שאנו רואים דברים השתנו
יום טוב.

למעלה