שאלה

crazy tal

New member
מאג היקר

אם הרופא בצבא מצא שהמספר\צילינדר\מה שזה לא יהיה שיש לך גבוה מדי זה אומר שבלי משקפיים אתה כמו נכה... לא רואה בצורה מספיקה, תחשוב שנופלים\נשברים משקפיים באמצע קרב, ואם אתה לא רואה טוב אתה אבוד. הצבא לא יכול לקחת אחריות כזאת, לכל דבר יש הגיון (אפילו בצבא) אתה יכול לעשות דברים מועילים גם בתוך בעל פרופיל לא קרבי, אם הקטע שלך זה באמת לתת ולתרום.. כל אחד תורם כפי יכולתו, אל תתאכזב.

מאג

New member
תודה אבל עוד שאלה

האם גובניק יכול להיות חייל תומך לחימה כלומר מכ``מ, סמב``צ ,וכו

IAF123

New member
תשובה : לא!!!

אני חושב שאתה ממש מסכן. אתה צריך לעשות ניתוח לייזר.גם לחבר שלי, הידוע בכינויו - הכלי, יש מספר מאד גבוה. מעל 7 בכל עין גם עם צילינדר. בכל מקרה, הוא דפק אותך כי לו יש פרופיל 72. הוא מתכוון לעשות אחרי הצבא ניתוח. אם תעשה ניתוח לפני הצבא יש לך סיכוי להיות ביחידה קרבית. ולא - תסגור 3 שנים עם עבודות ג`ובניק מצוי - ותאכל - חרא, חרא, וחרא. על החתום, גדי.

IAF123

New member
לא!!!

אני חושב שאתה ממש מסכן. אתה צריך לעשות ניתוח לייזר.גם לחבר שלי, הידוע בכינויו - הכלי, יש מספר מאד גבוה. מעל 7 בכל עין גם עם צילינדר. בכל מקרה, הוא דפק אותך כי לו יש פרופיל 72. הוא מתכוון לעשות אחרי הצבא ניתוח. אם תעשה ניתוח לפני הצבא יש לך סיכוי להיות ביחידה קרבית. ולא - תסגור 3 שנים עם עבודות ג`ובניק מצוי - ותאכל - חרא, חרא, וחרא. על החתום, גדי.

profil45

New member
מי שיש לו משקפיים לו יקבל זימון...

ליום סיירות (אולי אם יש לו מספר ממש ממש ממש קטן) בגלל שיום סיירות זה רק חובלים שייטת ומטכל והגלל שהוא לא יכול להיות ב2 מהדברים האלה אז הוא יקבל זימון למבחנים של חובלים. וחוץ מזה אפשר להיות גם בצנחנים אם משקפיים שזה גם טוב

למעלה