שאלה...

שובל09

New member
שאלה...

שמת לב,, שרק מתי שאני מקרב את הכרכן תירס שלי לכלי המים שלו, הוא שותה משם, מה הסיבה לכך שהוא לא עושה את זה לבד (כל פעם שאני מקרב אותו הוא שותה הרבה, ממש צמא...) יכול להיות שהכלי גבוה מידי? או שהוא לא רואה את המים? לגבי גובה כלי המים, זה קופסא בגובה של קופסאת חומוס...

זה מאוד מוזר

אחת מהיכולות של נחשים היא לאתר מים באמצעות איבר יעקובסון, לכן איני רואה סיבה שבגללה הנחש אינו מצא את המים בטרריום. נסה אולי לתת לנחש כלים ממש שטוח וקרוב לפני הקרקע, אולי זה יעזור.

שובל09

New member
הוא...

מוצא, ואני מוצא אותו גם מתקלח בהם, אבל הוא שותה רק כשאני מקרב אותו...

T0M3R

New member
משהו מאוד פשוט...

לכל המומחים שפה תקנו אותי אם אני טועה כי אני עושה את זה תמיד. יש כמה אפשרויות. 1. אתה לא רואה אותו שותה כי הוא חיית לילה והוא אמור לצאת בלילה. 2. הוא לא צמא / לא אוהב לשתות, אצלי זה משהו שאני רואה בנחשים שלי כי כולם מאותה משפחה גדולה, אבל עם אופי שונה, בשנה וחודש שיש לי את מלאני פעם אחת לא ראיתי אותה שותה, אבל מה שכן היא עושה אמבטיות ארוכות בכלי מים שלה (2 ליטר בערך) ורוסקו למשל עושה אמבטיות קצרות של איזה 2-3 דקות אבל שותה, כנ"ל מילקי.

שובל09

New member
אבל...

ברגע שאני מקרב אותו למיכל של המים, הוא שותה הרבה...

T0M3R

New member
הרבה נחשים עושים את זה

אני לא יודע למה, אבל רק שלא תילחץ אם אתה לא רואה אותו שותה או משהו. כל עוד העור שלו נראה בסדר ואין קפלים או משהו תדע שהוא לא מיובש

shshahar

New member
תומר, צא מהריגשי כבר!

כולם כבר עזבו אותך, תעזוב גם אותנו (בהומור) שחר

למעלה