שאלה

jDaNiELLE

New member
שאלה

בערוץ 24 יש המון קליפים מתוך "הבמה המרכזית " מה זה המקום הזה??

S h A b i T

New member
הבמה המרכזית.. שנאת חיי

זאת תוכנית טלווזיה, שמשודרת בערוץ 24 מן הסתם.. קוטנר מנחה אותה. מתארחים שם כל תכנית 5 אמנים.. יש במה אקוסטית, במה אלקטרונית, במה מזרחית, במת רוק, ולהקות צעירות.. וזהו, משדרים מתוך הבמה המרכזית קליפים.. אחת התכניות היותר משעממות שהיו בערוץ 24. זהו, אחרי העונה הזאת לא משדרים אותה יותר. ברוך שפטרנו.

dim dim

New member
ברוך שפטרנו????

זאת היתה אחת מהתוכניות הטובות בערוץ!!! חבל שהיא ירדה.. כל אחד ודעתו:\

אחרי שאתה בא במיוחד

ולא מכניסים אותך זה גורם לך לא לאהוב כל כך את התוכנית!!! גםאותך לא הכניסו שזכית מהארכיון?

S h A b i T

New member
אותי דווקא כן הכניסו..

כי הגעתי ממש מוקדם ועמדתי ראשונה בתור.. מה שקרה זה שפירסמו את השמות באינטרנט.. וכל אחד שרצה יכל להכנס על השם שלך.. אז זאת בעיה אחת. וגם ידעתי שהולך להיות שם בלאגן כי התקשרו אליי להגיד לי שחצי מהאנשים שהיו רשומים בארכיון לא רשומים ברשימות של האולפן.. קיצור עמדתי איזה חצי שעה ובסוף זה השתלם :] אבל בלי שומקשר.. הייתי גם כשבוטן מתוק בקרקס הופיעו.. וזה היה סיוט.. למרות שהיה את רוקפור ורונית שחר.. הצילומים האלה כל כך משעממים..

כן את יודעת מה היה?

כמובן גם השם שלי משום מה לא היה ברשימות שלהם למרות שרונן פרסם שכן אבל נו מילא... קיצר אחרי שבוע אחד מהכיתה שלי השיג להיכנס וגם חברה שלי הלכה וזה בלי בעיה ואז היה באמת שווה היה אהוד בנאי ועוד כמה קיצר וכבר היה לי סיוט משבוע קודם ולא הלכתי!!

ענת1986

New member
לא יאומן ....../images/Emo4.gif

זו הייתה התוכנית הכי טובה בערוץ. סוף סוף עברה התקופה של "8 פעמים אותו קליפ כל חצי שעה". נו באמת. אולי תנמקי את דעתך? את פשוט טוענת שהיא גרועה, וכל זה בגלל שקצת התעכבת בכניסה לתוכנית? או שהצילומים לא מצאו חן בעיניך? קצת קרדיט.

S h A b i T

New member
ממש ממש לא

למה שאני אחליט שתוכנית גרועה כי התעכבתי בכניסה? פשוט 'פלוגת השמחה' העלתה את העניין שהיה כשבלאקפילד הופיעו.. אז סתם ציינתי כדרך אגב שגם הצילומים עצמם משעממים.. אוקיי התכנית לא עד כדי כך גרועה, פשוט לא מצאתי את עצמי יושבת ורואה את כל התכנית מההתחלה ועד הסוף.. אני לא חובבת מזרחית, ואת הלהקות הצעירות שהופיעו שם לא תמיד אהבתי, אלקטרוני אני גם לא אוהבת.. אני בעיקר ראיתי את האקוסטי, ואולי עוד אמן אחד.. שזה בערך רבע שעה מהתכנית.. נכון, היו כמה וכמה תכניות טובות שאני באמת יכולה להגיד שנהנתי מהן, אבל אפשר לספור אותן על יד אחת..

ענת1986

New member
אוקיי.. עכשיו אפשר להבין למה אמרת

מה שאמרת
אני לא מסכימה איתך, אבל זו דעתך
יום טוב.

יש משהו במה שאת אומרת..../images/Emo19.gif

ואלה הם באמת החסרונות של התוכנית אבל יש לה הרבה יתרונות. בתכנית הזאת גיליתי שיש הרבה אומנים ולהקות ממש טובות בארץ שלא שמעתי עליהם קודם או ששמעתי עליהם אבל לא שמעתי שירים שלהם ואחרי התוכנית אני מתכוון לקנות את הדיסק/ים שלהם. חוץ מזה, לשמוע עוד סוגי מוזיקה חוץ ממה שאת אוהבת בד"כ לא יזיק...

S h A b i T

New member
ברור שלא..

אני לא אטומה לגבי מוזיקה כלשהי.. אני תמיד שומעת דברים חדשים.. פשוט יש דברים שצורמים לי באוזן, שלא נעים לי לשמוע..אז אני לא אכריח את עצמי לשמוע את זה..

L i l A L o

New member
מנצל"שת

ידוע לכם אם יש הופעה של שייגעצ בקניון רננים ברעננה במוצ"ש הזה? זה יוצא ה-8.5

למעלה