שאלה .

nadavf9

New member
שאלה .

לאור ריבוי הדיונים כאן על לוחמה במסומם או שיכור אשר לא מרגיש כאב , או לחימה בזמן שהאדרנלין בשיא - חשבתי על משהו - אולי האופציה הטובה ביותר היא פשוט שבירת ברך היריב ? לפי המעט מאוד הידוע לי ממש לא בעיה לשבור ברך בבעיטה יורדת . גם מי שלא חש כאב לא יוכל להילחם בכם לאחר מכן . תודה רבה :) נדב

WhiteBear

New member
אולי כן ואולי לא...

ניראה לי שלמרות איך שזה ניראה, זה לא כל כך קל לפצוע אדם. בטח שלא כשהוא גדול מפחיד ורץ אליך. לי ניראה שיותר קל פשוט לברוח. אבל אולי, לרובינו, זה בעצם לא כל כך קל
.

חשבת על זה אחרי שסנסאי כתב על זה

ואחרים דיסקסו, או לפני? בכל אופן, כבר נאמר שנזק לא פרופוציונלי לאיום, לא מתקבל בעיין יפה בבית המשפט. מדובר בחיים שלך? שבור לו את הברך. אתה רק חושב שאולי הוא חושב מחשבות רעות? תתרחק ממנו. בין לבין הספקטרום רחב.

כשלימדו אותך אומנות לחימה....

כשאתה לומד אומנות לחימה אתה לומד להן על עצמך וכל עוד אתה נילחם נגד אדם שהוא לא יודע מה הוא עושה (אפרופו שיכור מסומם) עדיף לנטרל אותו עם כמה שפחות נזק זה מה שאני חושב וזה ליפנים משורת הדין זה קטע של ליהיות הומני ולרחם על האדם שתוקף אותך כי מחר הוא יצתרך שיקום ולא אתה ומיסכן הוא לא בידיוק רצה ליפגוע בך הוא לא היה בשליטה ופה ניכנס הקטע של לישבור ברך אתה יכול לישבור לו את הברך על האגרוף הראשון שהוא ינסה להכניס לך אבל עכשיו שאל את עצמך זה פייר??? אתה תרגיש עם זה אחריי בסדר? אתה חושב שהאיום היה מצדיק את חומרת המעשה??? אם התשובות שלך על השאלות הם כן!! (דגש על האחרונה) אז שבור לו את הברך אני כשניתקלתי במסומם בתחנה המרכזית לא פגעתי בו כי ראיתי שאני מיסתדר איתו רק בחסימה....

RoyceGracie

New member
מה ?!??! לשבור ברך זה קשה לאללה !

אתה אומר את זה כאילו שזאת אופציה ממש פשוטה שאפשר לשבור ברכיים כמה שרוצים ושזה קל ופשוט... לשבור ברך בבעיטה זה דבר קשה לאללה, שמצריך מצב נכון ותיזמון טוב ובעיטה ממש ממש חזקה. תחשוב גם שהוא בתנועה...

האביר השחור לא השתכנע

באמת, לא ראית "Monty Python and the Holy Grail" ? שם קיצצו לאביר השחור את כל האיברים והוא המשיך לתקוף !

למעלה