שאלה יש בגלריות 2 תמונות שבריאן בוכה , איזה פרק זה ?
W wicked witch New member 26/4/04 #2 לא יודעת לאיזה תמונות את מתכוונת אבל בעיקרון בריאן בוכה בפרק 9 עונה 1, בפרק 19 עונה 1, בפרק 22 עונה 1,ויש הטוענים שבפרק 20 עונה 2. אם תשימי את התמונות אני יגיד לך בדיוק מאיזה פרק הן
לא יודעת לאיזה תמונות את מתכוונת אבל בעיקרון בריאן בוכה בפרק 9 עונה 1, בפרק 19 עונה 1, בפרק 22 עונה 1,ויש הטוענים שבפרק 20 עונה 2. אם תשימי את התמונות אני יגיד לך בדיוק מאיזה פרק הן
G g o o d g i r l1 New member 26/4/04 #6 נטע מותקית-> קודם כל תודה פותקית... 2 - ותזכירי לי למה הוא בכה.. זיכרוני לא טוב לעת זקנה....
G g o o d g i r l1 New member 26/4/04 #7 ו....... שחכתי משו חשוב ביותר.. שימי ת'תמונה שהבטחת.... ותמונה של אית'ן.... בתודה מראש חולה עליך ...
N netaK New member 27/4/04 #8 בריאן בכה פעמיים פרק 9 עונה 1- אחרי המפגש עם אבא שלו שכמו תמיד השתכר לקח ממנו כסף בלה בלה פרק 22 עונה 1- בבית חולים אחרי שג'סטין נפגע והנה אית'ן
בריאן בכה פעמיים פרק 9 עונה 1- אחרי המפגש עם אבא שלו שכמו תמיד השתכר לקח ממנו כסף בלה בלה פרק 22 עונה 1- בבית חולים אחרי שג'סטין נפגע והנה אית'ן
C coocoola New member 27/4/04 #11 ../images/Emo7.gif אוי מיי גאד!!! למה הזכרון שלי לא זוכר את זה?!?!?!?! עשיתם לי חשק לראות עכשיו את פרק 1 בעונה השלישית... הוא תמיד גורם לי לבכות!!!
../images/Emo7.gif אוי מיי גאד!!! למה הזכרון שלי לא זוכר את זה?!?!?!?! עשיתם לי חשק לראות עכשיו את פרק 1 בעונה השלישית... הוא תמיד גורם לי לבכות!!!
G g o o d g i r l1 New member 28/4/04 #12 נטע../images/Emo70.gif תודה מתוקית שלי!!! חולה עליך!!!!!!!!!!!
G g o o d g i r l1 New member 28/4/04 #13 ו.. איזה שווה אית'ן!!! יוווווווו... לא כמו בריאן החמוד שלי כמובן... אבל גם לו לא חסר..!!!
D danared New member 28/4/04 #17 איתן לא חמוד../images/Emo46.gif הוא יכול להיות מדהים בסידרה או סרט אחר אבל לא בהכי גאים ובמיוחד כשהוא שם בהקשר לגסטין ושהוא לוקח אותו מבריאן
איתן לא חמוד../images/Emo46.gif הוא יכול להיות מדהים בסידרה או סרט אחר אבל לא בהכי גאים ובמיוחד כשהוא שם בהקשר לגסטין ושהוא לוקח אותו מבריאן
נ נופר גניש New member 2/5/04 #18 איתן מושלם מה גייל הארולד לא יפה גייל הארלד יפה אבל לא מושלם יש לי שאלה אלייך בלבד האם גייל הארולד במציאות נשואי
איתן מושלם מה גייל הארולד לא יפה גייל הארלד יפה אבל לא מושלם יש לי שאלה אלייך בלבד האם גייל הארולד במציאות נשואי
נ נופר גניש New member 2/5/04 #19 תודיעי בבקשה למי ששם את התמונות אלה שיעוף אם התמונות אלה זה מגעיל ולמה לא ענית לי אל ההודעות שכתבתי לך
תודיעי בבקשה למי ששם את התמונות אלה שיעוף אם התמונות אלה זה מגעיל ולמה לא ענית לי אל ההודעות שכתבתי לך
A Anwanis New member 28/4/04 #14 מנצל"שת כדי לשאול....... העונה שמגיעה עכשיו ליס היא השלישית או הרביעית? היא ההמשך הישיר למה שנגמר בערוץ שלוש? תודה!
מנצל"שת כדי לשאול....... העונה שמגיעה עכשיו ליס היא השלישית או הרביעית? היא ההמשך הישיר למה שנגמר בערוץ שלוש? תודה!