שאלה האם הידיעה שיצא סרט של דרגון בול זי בשנת 2005 נכונה או שזה גם כן שקר?
S sy15 New member 24/4/04 #1 שאלה האם הידיעה שיצא סרט של דרגון בול זי בשנת 2005 נכונה או שזה גם כן שקר?
B Brolly New member 25/4/04 #2 רואים שלא ניסית למצוא דברים על זה לפני שרשמת את ההודעה -_- כן, הסרט ייצא ב2005, לא מובן כבר שהוא בטוח ייצא? פוקס מפיקים את הסרט..................
רואים שלא ניסית למצוא דברים על זה לפני שרשמת את ההודעה -_- כן, הסרט ייצא ב2005, לא מובן כבר שהוא בטוח ייצא? פוקס מפיקים את הסרט..................
K king kazabubu New member 25/4/04 #3 ממה שאני הבנתי הסרט בוטל. זה מה ששמעתי, למרות שהוא היה אמור לצאת ביוני הבא
G GoTeN סופר סייאן New member 27/4/04 #6 נכונה ועוד איך../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif המתקפות יהיו במחשב, והם יהיו אנשים אמיתים
ס סופרסאיין רמה4 New member 27/4/04 #7 דווקא אני מכיר אתר |הדגש| ישראלי... שיש על זה מידע על הדמויות אני ישלח לינק
ס סופרסאיין רמה4 New member 27/4/04 #8 רק שהאתר לא עובד זמנית בכל זאת זה אתר עלוב בקושי מתעדכן ומספר סיפורים: נהרס לי המחשב ,האינטרנט, הלימודים הורסים אותי ויש שם מיליון חברי צוות
רק שהאתר לא עובד זמנית בכל זאת זה אתר עלוב בקושי מתעדכן ומספר סיפורים: נהרס לי המחשב ,האינטרנט, הלימודים הורסים אותי ויש שם מיליון חברי צוות