שאלה... איפה אני יכולה למצוא את השיר ציצים גדולים שיוסי וטירן שרים אותו?
M McYc New member 23/4/04 #1 שאלה... איפה אני יכולה למצוא את השיר ציצים גדולים שיוסי וטירן שרים אותו?
B bushi tooshi New member 23/4/04 #2 באתר של ביפ איזה חמודי הוא שר לי את זה.....כי יש לי סתם עזבו עכשיו אני מרגישה מהמתלהבים האלה שמספרים לכולם....אז לא שמעתם
באתר של ביפ איזה חמודי הוא שר לי את זה.....כי יש לי סתם עזבו עכשיו אני מרגישה מהמתלהבים האלה שמספרים לכולם....אז לא שמעתם
M McYc New member 23/4/04 #3 איזה סתומה אני!!!!../images/Emo122.gif איך לא חשבתי על זהההההה?! חחח מצאתי את זההה... חשבתי שזה יהיה סתם איכות כזאת אבל זה איכות טובהההה! תודה רבהההההההההההההההההההההה! אבל יש לי רק שאלה... מישו בסוף אומר משו... מה הוא אומר??
איזה סתומה אני!!!!../images/Emo122.gif איך לא חשבתי על זהההההה?! חחח מצאתי את זההה... חשבתי שזה יהיה סתם איכות כזאת אבל זה איכות טובהההה! תודה רבהההההההההההההההההההההה! אבל יש לי רק שאלה... מישו בסוף אומר משו... מה הוא אומר??
ב בריידי בריידי New member 23/4/04 #4 שאלה יש טעם לראות את השידור החוזר עכשיו ב-0:20, או שזה שוב שידור חוזר של השידור החוזר של יום שני? (ככה היה עד עכשיו השבוע, רק שידורים חוזרים)
שאלה יש טעם לראות את השידור החוזר עכשיו ב-0:20, או שזה שוב שידור חוזר של השידור החוזר של יום שני? (ככה היה עד עכשיו השבוע, רק שידורים חוזרים)