שאלה

payloon

New member
שאלה

היום היתי בבית חולים ואני צריכה להתחיל את הטיפול במאי. עכשיו הוחלט שאני מקבלת מונוגון וזריקה בשם צינטרום משהוא כזה זה זריקה חדישה שאין בה הרבה הורמונים. ופחות כואבת ונתנו לי גם כדורים שמכניסים בנרתיק כל יום 3 כדורים בקיצור העמיסו אותי במירשמים. יש למשהיא מושג מה גודל המחיר פחות או יותר של כל הזריקןת? ומה זה הצנטרום הזה היא אמרה לי שזה במקום הדקא הארוך והקצר. אשמח אים תחזרו אליי מורן.

ססוני

New member
את כנראה מתכוונת לצטרוטייד

ולאוטרוגסטן. הצטרוטייד נתן על בסיס יומי החל מהשלב בו מגיעים הזקיקים לגודל של כ-12-14 מ"מ. את הצטרוטייד מזריקים בממוצע 7 ימים עד לשלב הכוריגון. לחברי מכבי הצטרוטייד עולה כ-200 ש"ח, הזריקה אינה כואבת, ומתאפיינת בגירוי מקומי לא רציני. האוטרגסטן הנו תכשיר של פרוגסטרון, אותו מחדירים לנרתיק לקראת שלב החזרת העוברים והמהלך השבועות הקרובים. מורן, הרופא שלך חייב להסביר לך את כל תהליך הטפול מראשיתו ועד סופו, וזה כולל את שמות התרופות, המטרות שלהן ואת התזמון שלהם. ים של שאלות תמיד יש לכולנו, אבל חשוב שהרופא מוודא שאת מבינה את הכל לפני שאת מתחילה טפול. הרי מדובר בגוף שלך. בהצלחה.

payloon

New member
שאלה

יש לי בבית שתי חפיסות של חומצה פולית והתאריך עבר עד 02-03 יש מצב לבלוע אותם אותם או שזה כבר מקולקל. מורן.

למעלה