שאלה מה הגובה של ג'ני?
C C honey New member 22/4/04 #2 אם אני לא טועה... ../images/Emo79.gif../images/Emo165.gif אז מישהי אמרה פה שהגובה של ג'ני הוא: 1.79 אם אנ'לא טועה, אם אנ'לא טועה, אם אנ'לא טועה... ס22ה??! ושל ליז....... לא זוכרת!! נראה לי שהגבהים שלהן כתובים בדף השני!!
אם אני לא טועה... ../images/Emo79.gif../images/Emo165.gif אז מישהי אמרה פה שהגובה של ג'ני הוא: 1.79 אם אנ'לא טועה, אם אנ'לא טועה, אם אנ'לא טועה... ס22ה??! ושל ליז....... לא זוכרת!! נראה לי שהגבהים שלהן כתובים בדף השני!!
C C honey New member 22/4/04 #4 אוווווווופס... ../images/Emo79.gif../images/Emo165.gif אז יש לי טעות... ג'ני-לא אמרו ואין לי מושג מה הגובה שלה.. ליז (כמו שירדן אמרה..)-1.79 ונטאשה- 1.67 <יווו!!!.. אני בגובה של נטאשה!! או אפילו בכמה ס"מ יותר.. >
אוווווווופס... ../images/Emo79.gif../images/Emo165.gif אז יש לי טעות... ג'ני-לא אמרו ואין לי מושג מה הגובה שלה.. ליז (כמו שירדן אמרה..)-1.79 ונטאשה- 1.67 <יווו!!!.. אני בגובה של נטאשה!! או אפילו בכמה ס"מ יותר.. >
C C honey New member 22/4/04 #6 חחחח... ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo79.gif../images/Emo165.gif אז כנראה שיהיה לך קשה להתחתן איתה אחרי הכל... ואתה די גבוה!!! אני בגובה של ליז!!!!...
חחחח... ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo79.gif../images/Emo165.gif אז כנראה שיהיה לך קשה להתחתן איתה אחרי הכל... ואתה די גבוה!!! אני בגובה של ליז!!!!...
C C honey New member 22/4/04 #7 אווווווווווווווווופס!!! ../images/Emo79.gif../images/Emo165.gif בגובה של נטאשה אני!!! איזו טעותתתת.......
אווווווווווווווווופס!!! ../images/Emo79.gif../images/Emo165.gif בגובה של נטאשה אני!!! איזו טעותתתת.......
N necky New member 22/4/04 #8 חחחחחחחח אני יודע שיהיה לי קשה להתחתן איתה אז בגלל זה התחתנתי עם נטאשההההההה
G GlitterKitten New member 22/4/04 #9 אני קצת מעל טאש - 170 ../images/Emo3.gif וליז יותר גבוהה ממני, פוף, עד עכשיו חייתי במחשבה שאני יותר גבוהה ממנה ושאטומיק קיטן הן כמו כריסטינה ובריטני...(150 וכו וכו)
אני קצת מעל טאש - 170 ../images/Emo3.gif וליז יותר גבוהה ממני, פוף, עד עכשיו חייתי במחשבה שאני יותר גבוהה ממנה ושאטומיק קיטן הן כמו כריסטינה ובריטני...(150 וכו וכו)
C C honey New member 22/4/04 #10 מהתחלה... ../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif../images/Emo165.gif -אני בגובה של נטאשה בערך {1.68 בערך..}!! -אני התכוונתי שיהיה לך קשה להתחתן עם נטאשה... אז אתה עונה לי שיהיה לך קשה להתחתן איתה ובגלל זה תתחתן עם נטאשה??!!.. התכוונתי שיהיה לך קשה להתחתן עם נטאשה!!!..
מהתחלה... ../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif../images/Emo165.gif -אני בגובה של נטאשה בערך {1.68 בערך..}!! -אני התכוונתי שיהיה לך קשה להתחתן עם נטאשה... אז אתה עונה לי שיהיה לך קשה להתחתן איתה ובגלל זה תתחתן עם נטאשה??!!.. התכוונתי שיהיה לך קשה להתחתן עם נטאשה!!!..
A atomic liZ New member 22/4/04 #11 ../images/Emo41.gifג'ני רק שתדעו שג'ני יותר גבוהה מליז הגובה שלה הוא: 1.82 מ'
N necky New member 22/4/04 #12 אההההה חחחחחחח חשבתי שהתכוונת שיהיה לי קשה להתחתן עם ליז לא נורא נעבור את זה למרות הפרשי הגובהה