שאלה

שאלה

איך אני יכול למצוא את מקצועות היוקרה(יש אתר כלשהוא שיש שם את זה)???
לכל מי שיש סיפור קצר/ צ'יסבט נא לכתוב כתגובה לשרשור זה !

M a n K i n d

New member
לא נראה לי.

יש לך מליון וחצי מקצועות יוקרה. מקום שירכז את כולם יהיה בקשה לא שפויה. אני מתאר לעצמי שאתה לא מתכוון למקצועות היוקרה שמופיעים בספר לשה"מ או בSRD, נכון?

naring

New member
שמות מקצועות היוקרה בספר השה"מ:

(יש לי את הספר בעברית): 1)אביר טומאה. 2)אביר מאגי. 3)אשף ארגמן. 4)בן דרקון. 5)חוצה אופקים. 6)כושף מיסטי. 7)מגונן גמדי. 8)מזמין. 9)מחולל צללים. 10)מתנקש. 11)נוכל מאגי. 12)סייף. 13)קשת מאגי. 14)רב אמונה. 15)רב מג.

לא הייתי כ"כ ברור נראה לי

תשמע, לחבר שלי יש את הספר בעברית וחלק מהשחקנים שלי גם שוקלים לקחת איזה מקצוע יוקרה אז אם מישהו פה נחמד והוא מסכים לכתוב בזמנו הפנוי קצת על מקצועות היוקרה שדי קל להשיג (חוצה אופקים, קשת מאגי וכו') תכתבו בבקשה על הדרישות שלהם וגם קצת עליהם.

naring

New member
כמה דברים.

1)גניבת זכויות יוצרים. 2)אולי תבקש מהחבר שלך את הספר? 3)מקצועות יוקרה זה לא דבר שהשחקנים אמורים "לרצות". ברגע שיש להם את הדרישות המתאימות, אתה יכול להגיד להם שהם יכולים לקבל מקצוע יוקרה. דוג': לידה, נוכלת בת מחצית... סתם... יש למשל מכשף רב עוצמה שהגיע לאיזה דרגה 17. אתה רואה שהוא יכול להיות "רב-מג". אתה אומר לו שאיזה דב"ש לוקח אותו לצד ואומר לו: "אני רואה שאתה חזק מספיק בשביל ללמוד משהו חדש." ואז הוא מלמד אותו (אם הוא רוצה כמובן) נגיד איזה שבוע הם מסתגרים במגדל של הדב"ש (שהוא דרך אגב מכשף דרגה 22/ אשף דרגה 19) ואז המכשף שלנו יוצא רב מג עם כל היכולות שכתובות בספר לשה"מ. חוצמזה, לדעתי כדאי לך להמציא מקצועות יוקרה משלך. הם הרבה יותר טובים ומתאימים לעולם שבנית.

PUMI for ever

New member
ושוב אני אומר

עם כל מלוא הכבוד שיש לי למתרגמים, עדיף לדעתי לדבוק באנגלית.

iguessgrampy

New member
המקור תמיד יותר טוב מהתרגום.

חוץ מזה אנגלית היא שפה יותר עשירה מעברית.

PUMI for ever

New member
ממש לא.

במיוחד שלומדים אנגלית בערך מכתה ב' (אני אישית מכתה ד', אבל לא משנה). תאמין לי, שאתה תרוויח הרבה יותר מאנגלית, כי אם לחבר את כל הטעויות הזניחות ברחבי הספר, נהיית טעות אחת ענקית ולא מבוטלת.

למעלה