שאלה

batchen17

New member
שאלה

בפרק 308 שג'סטין מדוכא כי הוא מתגעגע לבראין מה בדיוק דני אומרת לו שמה..? "you've been deprest for practicly...."

רינת4

New member
הדיאלוג בין דפני לג'סטין, פרק 308:

אני רק מקווה שלדו-שיח הזה התכוונת. דפני:"רוצה קצת יוגורט אפרסקים?" ג':"לא תודה" ד':"פשוט שזה הרבה יותר בריא מכל הסיגריות שאתה צורך....היית מדוכא כמעט כל החודש הראשון של שכר הדירה." ג':"אני מצטער. אני שותף עלוב. אני אעזוב אם את רוצה" ד':"אני אמרתי את זה? אני רק רוצה שתתעודד!" ג':"אין לי ברירה! אני לא יכול להפסיק לחשוב עליו!" ד':"כן..." ג':"אתמול חלמתי עליו שוב.איכשהו הוא למד לרחף, והזדיינו ממש באוויר!" ד':"מי יודע מה זה אומר..." ג':"בטח שאני צריך לראות פסיכולוג". ד':"זה רק טבעי שהדברים האלה לוקחים זמן...אתה יודע,איכשהו אתה חייב להתגבר על זה, לעבור הלאה. תגיד לעצמך: אית'ן הוא הסטוריה" ג':"מי מדבר על אית'ן? אני מדבר על בריאן!" ד':"בריאן...? אבל חשבתי שהתגברת עליו! זה מה שאמרת..." ג':"כן, גם אני חשבתי ככה.... אז מה עושים כשאתה מגלה שעשית את הטעות הגדולה ביותר של חייך הפתטיים? ד":קובר את זה במודע שלך ושוכח מזה?" ג':"מן הסתם זה לא עובד" ד':אז תתמודד עם זה!! תגיד לו שאתה עדיין אוהב אותו" ג':"כן בטח! הוא יצחק לי בפרצוף" ד':"תכתוב לו מכתב.." ג':"הוא יקרע אותו!" ד':"לא יודעת...תפברק התאבדות?" ג':"הוא ייתן לי למות" ד:"אוקיי. אתה זוכר מה עשיתי כשהייתי מאוהבת בטירוף בבילי האוזר?" ג':"עשית לגמרי אידיוטית מעצמך?" ד:"לא!!"(צוחקת ודוחפת אותו) "נרשמתי לכל קורס שהוא הלך אליו!! והלכתי...הלכתי לנבחרת השחייה, הלכתי לכל מסיבה שהוא הלך אליה. לאיפה שהוא הלך-שם אני הייתי. הוא לא יכל להתחמק ממני".

batchen17

New member
תודהה../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

רציתי לבדוק כמה זמן עבר מאז שהוא נפרד מאית'ן..

הייי

אני רציתי לדבר אל הסדרה הזאת פשוט אחותי היא שרופה אל הסדרה הכי גאים שיש וגם אני אוהבת את מייקל בגלל שהוא חתיך ואני רוצה לשאול מה היה בעונה השלישית שיש ביס

למעלה