הדיאלוג בין דפני לג'סטין, פרק 308:
אני רק מקווה שלדו-שיח הזה התכוונת. דפני:"רוצה קצת יוגורט אפרסקים?" ג':"לא תודה" ד':"פשוט שזה הרבה יותר בריא מכל הסיגריות שאתה צורך....היית מדוכא כמעט כל החודש הראשון של שכר הדירה." ג':"אני מצטער. אני שותף עלוב. אני אעזוב אם את רוצה" ד':"אני אמרתי את זה? אני רק רוצה שתתעודד!" ג':"אין לי ברירה! אני לא יכול להפסיק לחשוב עליו!" ד':"כן..." ג':"אתמול חלמתי עליו שוב.איכשהו הוא למד לרחף, והזדיינו ממש באוויר!" ד':"מי יודע מה זה אומר..." ג':"בטח שאני צריך לראות פסיכולוג". ד':"זה רק טבעי שהדברים האלה לוקחים זמן...אתה יודע,איכשהו אתה חייב להתגבר על זה, לעבור הלאה. תגיד לעצמך: אית'ן הוא הסטוריה" ג':"מי מדבר על אית'ן? אני מדבר על בריאן!" ד':"בריאן...? אבל חשבתי שהתגברת עליו! זה מה שאמרת..." ג':"כן, גם אני חשבתי ככה.... אז מה עושים כשאתה מגלה שעשית את הטעות הגדולה ביותר של חייך הפתטיים? ד":קובר את זה במודע שלך ושוכח מזה?" ג':"מן הסתם זה לא עובד" ד':אז תתמודד עם זה!! תגיד לו שאתה עדיין אוהב אותו" ג':"כן בטח! הוא יצחק לי בפרצוף" ד':"תכתוב לו מכתב.." ג':"הוא יקרע אותו!" ד':"לא יודעת...תפברק התאבדות?" ג':"הוא ייתן לי למות" ד:"אוקיי. אתה זוכר מה עשיתי כשהייתי מאוהבת בטירוף בבילי האוזר?" ג':"עשית לגמרי אידיוטית מעצמך?" ד:"לא!!"(צוחקת ודוחפת אותו) "נרשמתי לכל קורס שהוא הלך אליו!! והלכתי...הלכתי לנבחרת השחייה, הלכתי לכל מסיבה שהוא הלך אליה. לאיפה שהוא הלך-שם אני הייתי. הוא לא יכל להתחמק ממני".