שאלה

Holy Cow4

New member
שאלה

אתם באמת חושבים שנוסבאום היה יותר טוב מאורבך ביום שישי?

«Spider»

New member
ממש לא

אורבך היה ענק הסיבה היחידה שנוסבאום זכה זה כי צופי ביפ בחרו בו ולדעתי זה ממש מטומטם כל הקטע של הבחירה של צופי ביפ הרעיון הוא למצוא את האיש הכי מצחיק בארץ, לא את זה שהכי אהבנו בתוכנית ריאליטי

free woman

New member
יאיר אורבך היה ענקקקק

זה שהסדרה הזו הכול רייטינג... זה מה שיצא מזה נוסבאום.. היה דיי צולע באותו ערב הוא היחידי שהעלו לו את הנקודות מערוץ הצחוק כי הכול מכוררר אבל לא נורא.. גם ככה צחי יזכה בסופו של דבר כי אין עליו הוא קרוע

Holy Cow4

New member
דוגרי ../images/Emo26.gif

אני חושבת שלאורבך היה סיכוי לזכות אם הוא היה חוזר וממשיך כמו ההופעה שלו ביום שישי. אף אחד באקדמיה לא קיבל ציון כמו שהוא קיבל באולפן... אף פעם! אפילו לא צחי (שלדעתי הוא לא משהו)! אניווי - רק רציתי לבדוק אם מישהו באמת רצה שנוסבאום המנופליטיבי הזה יחזור. אני מבינה ש... לא!

ליליוש

New member
האקדמיה לצחוק סתם משחק מכור....

זה ברור שאורבך היה יותר מצחיק ממנו וחוץ מזה שאבי היה מודע לזה שהוא יחזור מהרגע שהוא עף והיו לזה הרבה סימנים כמו: בתוכנית שהוא עף אז שהוא חיבק את הדר הוא אמר "אני חוזר עוד שבוע ואני לא רוצה לשמוע שעשיתם בעיות להדר..." הדבר השני זה בתוכנית עצמה שהוא פשוט ישב שם וידע שהולכים להגיד את השם שלו שאמרו את האורבך הוא פשוט פשוט יש על הקצה של הכסא ועמד לקום... לדעתי משחק מכור... ולדעתי המנצחים זה: 1 צחי 2 יוסי וטירן 3 אבי 4 שלישית דופה בקשר לטלי והדר נראה לי שהם הולכות לעוף ביום שישי הקרוב!

NimaZ

New member
רק רציתי להגיד מי עף באמת:../images/Emo58.gif

טלי אלגד ואבי נוסבאום זה בדוק...ה הייתי בהופעה...

ליליוש

New member
אולי הוא חזר שבוע שעבר אבל הוא עף..

השבוע... אז ככה אבי צחי והדר מופיעים היום ו- צחי זוכה מקום ראשון הדר שני אבי עף שבוע הבא...מי שיזכה זה יוסי וטירן מקום ראשון שלישית דופה שני וטלי עפה... ככה אמרו אנשים שהיו בצילומים של שתי התוכניות שצולמו אתמול בערב...

למעלה