שאלה

fireman

New member
שאלה

אתמול ראיתי פרק של משמרת שלישית בערוץ STAR WORLD והיה הפרק שירו בחובש ההוא שמת....סלחו לי אני לא בטוח לגבי השם שלו...אולי בובי? בקיצור אחרי שהמנתח יצא ואמר להם שהוא מת השמיעו איזה שיר ממש יפה... מישהו יודע איך קוראים לשיר? מי מבצע?

ד ל ת

New member
או... נכון!!!

זה באמת היה שיר מדהים. זה הזכיר לי קינה קלטית אחת שיש באחד הדיסקים של לורד אוף דה דאנס... איך באמת קוראים לשיר?

fireman

New member
יש בטאגליין קישור שאמור להיות

לרשימה של כל השירים אבל זה לא עובד..... מישהו בבקשה?

Lt ResheF 55

New member
שלום ערן

הפעם הרשה לי לארח אותך בבית שלי. לא ידעתי שאתה צופה בסדרה... למה בסטארוורלד? פרקים ישנים
השיר הוא של ENYA Only Time

fireman

New member
צפיתי בעבר.....

כיום אני צופה בסדרה מידי פעם אם וכאשר אני מזפזפ בשלט ונופל על זה במקרה.... לא עוקב.....לצערי.

נועה167

New member
כן...

קראו לו בובי. ואי איזה פרק עצוב, ראיתי את זה בפעם הראשונה ביום שני, כי עוד לא ראיתי ת'עונה הזאת. היה ממש עצווווב :(

יוקאס

New member
נראה לי שזה הפרק הכי יפה!

ואני לא כל כך אוהבת את בובי! האמת היא שגם לא כל כך התייחסתי אליו, סתם הוא היה נחמד כזה אבל לא יותר..., זה הפעם הראשונה שהייתי במשך פרק שלם מול הטלוויזיה עם פה פ-ע-ו-ר !!!!!!!!. איזה עצוב זה היה כשקים בכתה בסוף! אני כמעט בכיתי! פתאום אני שכחתי איך אני לגמרי לא אוהבת את הצורה התנהגוץ השרמוטית שלה וכל כך כלכך ריחמתי עליה... מי יודע איך אני אגיב כשאני אראה את הפרק שבו אלכס תמות או שירו בפיית' והיא היתה בבית חולים... אני אוהבת פרקים אינטנסיבים! הם יותר מעניינים... :(

יוקאס

New member
מצטערת!

אני אשתדל להקפיד על זה, פשוט שאלא לא כל כך ספוילרים, אלה דברים מפרקים שהיו בתחילת העונה הזאת או לפניה. אני כבר לא יודעת מה כן ספוילר ומה לא בפורום הזה... פעם הבאה אני אשים את הסימן על הכל... ושוב אני מאוד מאוד מצטערת ומבקשת סליחה אם כועסים עלי...

°°milky°°

New member
פסדר

לא נורא, פשוט יש כמה פה שלא מודירים פרקים וראו רק עד העונה שהיתה בערוץ 3

למעלה