שאלה

נא182

New member
הם קנדים.

הם נולדו בעיירה שהשפה שם זה צרפתית.. מזה גם השמות הצרפתיים באו...

the z girl

New member
כןןן

ושמעתי על מישהו שהיה בהופעה שלהם חח ואני מכירה מישהו שהיה בהופעה של גוד שארלוטטט כיאלו הוא בבצפר שלי..

the z girl

New member
כאילו כזה כזהההה ../images/Emo6.gif

לא יפה, גם פרחות הן איכשהו אנושיות.

Y M C A

New member
<מקנאה>

גמני רוצה!!!!! נראה לי הדבר הכי סבבי בעולם!!!!!!!

the z girl

New member
גמאני מקנאה בו ../images/Emo13.gif

אבל האידיוט הזה.. אוחח הוא קודם כל פשוט חסר שכל ויש לו ביטחון עצמי בשמיים.. או לפחות נוגע באלוהים. (*לא פודעת באפח'ד נכון?*) ושהוא סיפר שהוא היה בהופעה שלהם הוא כזה אומר שהיו שם המון אנשים עם שיער כזה (ומצביע על מעל הראש.. יענו ספייקים חיח) וניטים ממש ארוכים (בקול מפגר חח על זה אני סולחת לו זו לא אשמתו)" ולא ידועת שזה היה כזה מין גיחוך כזה על האנשים האלה..
ואני דווקא חשבתי "יאא אני רוצה לראות אותםםםםםם" בכל אופן אז הוא התחיל לשיר את BOYS AND GIRLS ואני אמרתי לו שהוא מעוות את המילים
אבל לא העזתי לשיר או לתקן אותו... חח דמט גמאני רוצה לעבור לאוסטרליה

nobody175

New member
אוווףףף אנשים שלא יודעים להעריך

את מה שנפל בחלקם... הוא ראה את גודי'ס בלייב!!!! גם אני רוצה, אין צדק בעולם! חחחח איזה חוסר פרגון

EleVaTioN

New member
תמשיכי לחפש../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

אהה......... מקסימום תבקשי בחנות שיזמינו לך

B182

New member
דברים שיש לי להגיד

אני בטח לא אזכור את כולם כי יש פול אחריי כ"כ הרבה הודעות אבל ככה קודם שאלה: (חוץ מנופר...) כולכם פה בקטע של פאנק (עדין) בערך שנה?... מישהו אמר שגוד שארלוט וסימפל זאת עסקת חבילה...אז לא...פשוט סגנון דומה אזל יש אנשים שלא יאהבו את שניהם והודעה: אם אתם לא יודעים אז סימפל התפרקו כבר לפניי איזה חודש (אחריי שהם הוציאו סינגל מתוך הדיסק החדש שלהם) סליחה לכל המבואסים/ות... גוד שארלוט הם להקה מעולה בלייב ואת זה אני יודעת גם מהסרטון שיש בדיסק וגם מתמונות וסיפורים של חברה שלי שגרה עכשיו בטקסס אז היא יכלה ללכת להופעה שלהם...גם אני רוצה!!! ראיתי שמישהו פה גם אוהב את nfg איך את/ה מכיר/ה?.. ובכלל איפה אתם שומעים על להקות? 1.אינטרנט 2. טלויזיה 3.חברים 4.פורומים(כמו זה למשל..) 5. אחר וזהו... ודרך אגב the lost prophets(=הנביא/ מגיד עתידות האבוד) באמת להקה איכותית רק חבל שאתם מכירים אותם רק מהטלויזיה ומהתקופה האחרונה...להקה דיי ותיקה..לא כזה אבל דיי..

nobody175

New member
בקשר לניו פאונד גלורי

אם התכוונת אליי, שהזכרתי אותם, אז שמעתי עליהם כמו ששמעתי על עוד להקות, את מסתובבת באתרים ותמיד יש להקות שמוזכרות כי הם בסוג של אחוקיות עם גודי'ס (לדוגמא נפ"ג)או להקות שהם אוהבים, או סתם אנשים מפרסמים אתרים אחרים של להקות אחרות אז... זאת גם אפשרות, חוצמזה אנשים באים אלייך ומביאים לך לשמוע:) זה נורא נחמד חחח אז זהו... וד"א וואלקום:) גם אני יחסית חדשה פה!

the z girl

New member
הממ..אני אענה

לא בטוחה שזה מכוון אליי אבל חפיף יש לי רבע שעה.. לא ידעתי שסימפל פלאן התפרקו.. ת'אמת זה לא מבאס אותי אבל זה מוזר
אני אוהבת את המוזיקה שהם עושים.. אבל אני לא יודעת עליהם הרבה וכאלה.. אני מכירה את נפ"ג.. ואוהבת
אני שומעת בפורומים, מחברות (למרות שהרוב בכלל חושבת שמה שאני שומעת זה עלוב
), באינטרנט וכל מיני כאלה.. ואני מכירה גם את LOST PROPHETS
אני מכירה אותם ממש מעט זמן אבל אני גם אוהבת אותם
, אבל יש לה כמה שירים שאני לא מסוגלת לשמוע.. פשוט מעצבנים לי ת'מוח
הם באמת ותיקים? חשבתי שהם כאלה אממ.. טוב לא חשבתי על זה
..

B182

New member
!!!!

טוב אז באמת הייתם נחמדים אלי...חחחחחחחחחחח וזה לא לוסט פרופהטס זה the ...אבל לא משנה...חחחח הם להקה איכותית בזכות זה שיש להם יותר מגוון של כלי נגינה אבל עדיין לא החלטתי עם הם הארדקור עם שילוב מוזר של סקא או לא יודעת מה...הם מבלבלים אותי....חחחחחח בכל אופן הם טובים!!! צרפתי ת'מונה של בנג'י כמו דמות של סאות' פארק...תהנו( אם הצלחתי לצרף....חחחח)

למעלה