שאלה

S m e l l y Cat

New member
אני הכרתי קודם את סימפל:]../images/Emo108.gif

ואני אוהבת אותם יותר..חיחי.. אני אוהבת את פיייררררר!!! הוא כזה חמוד ויש לו את הקול הכי חמוד ביקוםםםםםםםםםםםםםםם!!!!:]

the z girl

New member
אממ.. אני בעיקרון מכירה

רק את הסולן (פייר) והגיטריסט\קולות רקע דיוויד ומביניהם דיוויד נראה יותר חמוד.. אבל לא יודעת לא מכירה אותם בכלל מי שכותב את השירים הוא הכי חמודדדדדדד..
(אני תמיד תוהה מי כותב תא השירים.. אבל במקרה של ג'ש זה משגע אותי!)

nobody175

New member
חחחחחחחח

דיוויד הכי שווה שםםםםםם למרות שאין אין אין אין על בילי, הבנאדם הכי שאקסי שיש:) חחח ושוב אני נשמעת כמו בת 12 אבל בקטנה. חוצמזה שסימפל פלאן זאת להקה שמדרדרת אנשים! ראיתי איזה תוכנית באמ טי וי שהם ואיזה חנבצ אחד נסעו לג'מייקה או משו כזה, והם לימדו אותו להתחיל עם בנות להשתכר ושטויות כמובן שלא באמת שמו על החנבצ אלא על זה שהוא עם סימפל פלאן... חחחחח טוב זה מה שקורה שאתה נותן ללהקת פאנק לשנות אותך:) אמממ אני לא בטוחה שהבנתי אבל ג'ש זה אמור להיות גודי'ס? (גוד שארלוט עזבו אני יוצאת בשמות מפגרים...) כי אם כן אז הכותבי שירים זה בנג'י וג'ואל! ונוסיף לסיום תמונה של היפיוף

S m e l l y Cat

New member
אני לא ממש חושבת שבילי יפה..../images/Emo108.gif

אני אוהבת את כרייייס. הוא חמוד:] ובנג'י חמודי כזה

nobody175

New member
מה זה בילי לא יפה????

חחחחחחח אני צוחקת.... כמו שנאמר על טעם ועל ריח אין להתווכח חחח אבל קבלי ח"ח על זה שאת אוהבת כריס בד"כ כולם אוהבים רק את בנג'י וג'ואל, שאין בזה כל רע הם אחלה חחחח אבל גם האחרים הם ג'י סי ובלעדיהם זה לא היה אותו דבר! לתפארת מדינת ישראל!

the z girl

New member
אני מסכימה

בילי לא יפםה אבל יש בו משהו נורא מושך (אותי, לפחות) וחמוד כזה.. משהו רגוע אבל באותו זמן גם נורא סוער.. ואני מדברת פה על החיצוניות..
כריס הוא נחמד חח מצחיק

EleVaTioN

New member
גמאני ראיתי את זה!../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל לא הכל זה היה מגניב איך שהם עשו לו מהפך!

nobody175

New member
חחחח נכון

אני היחידה שרואה את הדמיון שבין בילי ודיוויד? וכן כמו שאמרתי הוא ללא ספק שאקסי, אבל אני חושבת שהוא יפה אפילו עם הדבר הזה שהוא עשה עכשיו בשיער שזה דבר לא ברור בפני עצמו, חחחח פעם אני וחברה שלי ישבנו והיינו משועממות לגמרי (אנשים תתחשבו בזה לפני שתזדעזעו ותחליטו לנדות אותי מפה!) וחשבתי על משו בסגנון 10 things i love about billy חחחחחח אני נוראית!

EleVaTioN

New member
חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

תאמת אין לי מושג איך דיוויד נראה
שימי תמונה שהוא דומה לבילי

nobody175

New member
הנה התמונה

אני לא יודעת עד כמה הוא דומה פה... אבל זאת גם לא התמונה הכי מוצלת שלו

the z girl

New member
../images/Emo2.gif

אמאל'ה איזו תמונה לי יש תמנה אחת חחח לא רואים פה את הפרצוף ממש

the z girl

New member
יש לו תווי פנים נורא עדינים כאלה...

בכלל הוא נראה עדין לאללה

Crazy Girl2000

New member
דיוויד הוא בכלל הבסיסט!

והוא באמת חמודדד ומישהו יודע עם הם צרפתיים ...כאילו בגלל השמות...

Crazy Girl2000

New member
אה לא..

כרגע גיליתי שהם קנדים... וגם בקנדה מדברים צרפתית אז זה הגיוני...

למעלה